FORBEREDELSER TIL PHOTOSHOOT

Jeg ble kontaktet av en fotograf som ønsker å bruke meg som modell for noen bilder. Hovedsaklig er det snakk om treningsbilder nå, så det ser jeg veldig frem til. Jeg elsker shoot og jeg elsker trening – derfor en perfekt kombinasjon. Shooten skal finne sted inne på et treningssenter, men dersom det lar seg gjøre, så kommer vi til å ta bilder utendørs også.

 

Det passer jo fint at dette kommer nå, i og med at jeg bilr sykemeldt og må ha en lang treningsfri periode fra neste torsdag, så da har jeg litt bilder og litt motivasjon å spre til dere lesere, selv om jeg selv sitter i sofaen med foten godt oppå en pute.

 

Jeg ble også spurt om å være modell for et prosjekt for Olavfestdagene som er i høst, men på grunn av operasjonen, så kunne jeg ikke stille like vel. Det var en skikkelig nedtur, for den kampanjen var virkelig spennende. Men de skulle kontakte meg igjen ved en senere anledning, så da får jeg bare se frem til en annen mulighet.

 

Nå holder jeg på med å velge ut hvilke treningsklær jeg skal bruke på shooten.

 

Foto: Vegar Herstrøm. Fotoshooten denne gang blir med en annen fotograf.

 

Ellers i dag har jeg bare studert. Helt til nå faktisk. Så nå tenkte jeg å slappe av med serien Broen før det blir å legge seg i rett tid (som jeg sier hver kveld…… Det skjer aldri).

 

Hva har dere gjort i dag da? Legg igjen en kommentar dersom du ønsker det.

 

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg