JEG TROR PÅ DET

Det å utfordre meg selv har jeg aldri vært dårlig på. Og det på godt og vondt. Mange har prøvd å stoppet meg i det siste i valg jeg har vurdert å tatt. Små valg og store valg. Det høres kanskje mer avansert og alvorligere enn det faktisk er. Men poenget mitt er at jeg liker å konkurrere mot min største konkurrent – nemlig meg selv. For det er nemlig slik at det er til syvende og sist kun meg selv det står på. Jeg må ta valget om å ta steget. Jeg må finne min indre motivasjon til å go for it. Det er ikke noe andre kan gjøre for meg, annet enn å gi meg råd på veien.

 

Det er ganske mye jeg har hoppet inn i selv om andre har hatt meninger om det på godt og vondt. La meg ta for meg det jeg gjør i dag.

 

I dag studerer jeg på BI i Trondheim. Det ble jeg frarådet. Du er ikke ei jente som passer inn. Der er de så striglete og du.. Ja, du er ikke sånn. Jeg fortalte jeg ville studere økonomi og administrasjon fordi jeg ville bli sjef. En leder. Helt til jeg oppdaget Markedsføringsledelse

 

Markedsføringsledelse? Det er jo bare å markedsføre et produkt. Nei, ta økonomi du. 

 

Å hva gjør jeg? Jeg søker på BI, å jeg kom inn. Jeg kom inn på markedsføringsledelse og føler jeg har kontroll. Jeg prestere bra i fjor, og målet er å prestere minst like bra i år.

 

Fighter – ja, jeg ser på meg selv som det. Noe jeg er stolt over. JÆVLIG stolt over – faktisk.

 

Og oppi det hele har jeg blitt kontaktet på LinkeDin – nå har jeg en ekstra jobb i tillegg til det å være frisør som digital produktplasserer der jeg plasserer produkter på Paradise Hotel.

 

Kall meg hva du enn vil. Til meg, til andre rundt deg eller ti stille – tenker jeg. Jeg er ikke på denne planeten for å bli populær, men jeg er her fordi jeg har noe å bidra med. Jeg er et forbildet for mange, sies det. Gutter ser opp til meg også, nettopp på grunn av mitt pågangsmot.

 

Jeg sitter til tider å kjenner på at jeg er sliten. Men jeg har en drivkraft som jeg lar meg selv bli inspirert av. Jeg vil mye, men det er ikke alltid jeg får til det jeg vil. Men det skulle vel bare mangle. 

 

Det viktigste av alt, er at jeg tror på det.

 

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg