NYTT FREMKOMSTMIDDEL OG VÅRTEGN

Jeg har vel i grunn ikke så alt for mye tid til overs akkurat nå til å sitte her å taste for å legge ut et lite blogginnlegg, men hva gjør man ikke for å prøve å holde dere litt oppdatert. Jeg er skikkelig travel om dagen, og jeg har i bunn og grunn satt bloggen i siste rekke, og heller fokusere på å holde dere oppdatert via min instagramkonto, @randiae. Men jeg må jo så klart blogge når jeg har tid til det.

 

De siste dagene har jeg vært på skolen fra morgen til kveld, bokstavelig talt. I går var jeg på skolen fra halv ni til fem. Så det sier meg litt at det er eksamensperiode. Jeg jobber mye alene, men også med andre, så da tilpasser jeg meg litt så jeg får vært med andre medstudenter også. Det å ha noen å sitte med som skjønner akkurat hvordan du har det er utrolig kjekt. Man kommer i en boble, det er det ingen tvil om.

 

 

 

 

 

Jeg kan nesten ikke vente til sommeren kommer for fullt. Jeg fikk en liten forsmak på våren forrige helg og noen få dager denne uken, men nå bøtter det ned med regn. Å ja, jeg ser virelig frem til å sykle i dette været….

 

Jeg sykler enda med vinterdekk. Ikke fordi jeg er redd det kommer masse snø og is, men jeg skal kjøpe meg en ny sykkel til uken. Det er i så fall planen. Så kan jeg ha den sykkelen jeg har nå til vintersykkel, også den nye til vår og sommer. Da slipper jeg å bytte dekk for hver gang, pluss at saltete veier slipper å ødelegge den nye sykkelen min.

 

Sykkelen jeg har i dag har jeg hatt i 9 år omtrent, og den fungerer kjempe bra. Men den begynner å blitt slitt, så jeg må investere i et nytt fremkomstmiddel nå.

 

 

Godt å se at snøen forsvinner og at fuglene synger. Da er det et godt tegn på vår da.

 

 

Lag dere en god dag – det er tross alt helg.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg