NEI NÅ LEGGER JEG DET VEKK – ELLER I JUNI

Jeg tar meg selv i å si det så og si hver eneste dag. Ikke langt unna i så fall….

 

Jeg må først og fremst si at jeg er skikkelig glad over at det er så fint et vær. Det er upåklagelig, skikkelig også. Men på tross av det, så sitter jeg ikke så mye utendørs. Det er ikke alltid like enkelt å studere utendørs så da må jeg faktisk bare bite i det sure eplet å gå innendørs. Litt soling har det heldigvis blitt. Jeg er en desperat trødner må dere vite.

 

Og når det gjelder bildet i dette innlegget og teksten, så har det seg slik at det ligger skjerf, lue, votter etc i gangen min. Det er ikke mange ukene siden sist det ble brukt nå sykkelturer til og fra skolen. Men jeg har rett og slett valgt å ta på meg skylapper jeg -jeg får ta det i juni.

 

Foto: Nandita Myre Paulsen (NMP)

 

 

Jeg tar meg selv i å si det hele tiden – det skal jeg ta i juni. Det får vente til juni.

 

Dere skjønner at siste eksamen er 31 mai, så når juni kommer så er livet mitt tibake til normalen igjen. Da skal jeg male stuen min, harrytur til Sverige, kanskje skaffe meg litt nytt interiør, reise til Krakow… Ja, dere vet. alt skal skje da… Liksom..

 

 

Men så får vi se da. En smart person fortalte meg nemlig at jeg kan jo gjøre litt i juli og august også… Han var ikke så dum han – tenker jeg…. Men tiden vil vise.

 

 

Lag dere en god dag da. Det er tross alt S O M M E R!

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg