DA VAR FERIEN OVER – HVERDAGEN TILBAKE

Da var jeg tilbake i Trondheim igjen og ferien er nå over, for denne gang. Jeg hadde gledet meg skikkelig til å starte på igjen, men det er noe med det når man plutselig er tilbake. Nå ser jeg tilbake å tenker at tre uker gikk forferdelig fort. Men på en annen side når jeg tenker over hva jeg har opplevd, så fortsår jeg at det har vært en langt og fin ferie.

 

Ferien har vært så utrolig fin, så jeg tror kanskje det er det jeg kjenner på. Nesten 3 uker hjemme hos pappa, det var virkelig kos. Det er sikkert 15 år siden sist jeg var så lenge hjemme.

 

Godt med ferie etter studiestress og jag. Gi meg noen dager, å jeg er tilbake i gode rutiner igjen…..

 

 

Nå er det fire uker til skolestart også, så jeg kjenner det er greit å starte med å jobbe litt før skolestart. Da slipper jeg at det blir en pangstart. 

 

Det beste med å komme tilbake til Trondheim igjen er helt klart å møte de jeg jobber med, samtidig de gode vennene jeg har her. Og ikke minst, komme inn til min fine nymalte leilighet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå skal jeg slappe av i sofaen min resten av kvelden. Det er helt greit nå kjenner jeg. Ønsker dere alle en fin kveld videre.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg