SUSHIEN SLO MEG RETT UT

Rett etter jobb i dag, var jeg ute på restaurant med pappa, der vi koset oss med sushi, etterfulgt av litt shopping. Jeg er så glad i sushi (mat generelt da jeg spiser absolutt alt), og buffet er jo midt i blinken. En gylden mulighet til å spise seg rett ihjel. Ja, det skjer hver gang. Bare tre biter til, det går jo helt greit. Feil igjen….

 

Vel hjem kom vi, og vi satte oss i hver vår ende av sofaen. Jeg har en himmelsk god sofa. Det kan alle som har vært her skrive under på. Jeg så han bekket seg ned sakte men sikkert. Og jeg det samme. Og der var det gjort. Snorking på høyt nivå (…pappa snorker….. ikke jeg.. Viktig å understreke). 30 minutter på sofaen, å det var hardt å komme seg opp. Men etter litt motivasjon (les sjokolade med lakris og pepsi max i kjøleskapet), gikk det som en lek.

 

Sushi, regnvær og en hektisk dag på jobb, da er sofaen farlig god. 

 

Nå i kveld skal jeg og pappa, og kanskje noen venner av meg, kose oss med øl og en god prat hjemme hos meg. Det blir skikkelig koselig. I morgen skal søsteren min gifte seg!! Det er så stas å tenke på. Tro meg, det blir løsvipper. Jeg gråter jo så lett. Blir så lett rørt. Jeg er glad når andre er glade, og jeg er trist når andre er triste.

 

Jeg bryr meg veldig om de rundt meg, og jeg lever meg alt for lett inn i andres situasjoner. Men det er vel kanskje en god egenskap, kanskje. Uansett, jeg gleder meg skikkelig til i morgen. 

 

Nå skal vi kose oss med en øl. Håper dere koser dere også.

 

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg