MIN SØSTER GIFTET SEG I GÅR

Det var masse følelser i sving i går. Min søster. Min gode, kjæreste søster skulle gifte seg. Jeg stod for å ordne håret hennes, og når jeg var ferdig, skulle hun kle seg i sin nydelige brudekjole, men jeg dro før jeg fikk sett henne.
De giftet seg ikke i kirke, og det er første gang jeg er i et slikt bryllup, og det var det fineste bryllupet jeg noen gang har vært i.

 

Morsomt å se Mona Grudt, hun viet dem og sa mye riktig og viktig….

 

Så nært. Masse følelser. Masse fine taler og ord, som vekket minner. Sårt å høre om mamma, som ikke var der sammen med oss. Sterkt å se bildet av henne som brud, ved min søster. Min søster som giftet seg med den samme tiaraen som mamma…. Så vakkert..

 

De er et kjempe fint par. De utfyller hverandre og de verdsetter hverandre. De ser hverandre og er der for hverandre. Slik det skal være – i tykt og tynt.

 

 

 

Hilde og Håvard.
Gaven de fikk fra meg var denne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva mer som gjemmer seg her får de ikke vite før om ett år. Det er jo litt slemt, men så morsomt for meg.

 

 

 

 

Her har de fått hver sin konvolutt. Hemmelige lapper, som kan tas frem i en hektiske hverdag. Så de kan leve litt i nuet og huske på å gi litt av seg selv, når partneren minst venter det.

 

 

Denne var skikkelig kul. Om jeg kan si det selv. Jeg er så kreativ altså. Jeg må få lov til å være litt stolt av meg selv her…..

 

 

Og gaven fra pappa, noe av den da. Jeg hjalp til med å skrive utenpå. Men selv har han funnet bilder, klippet og limet. Skrevet noen ord. Han er så flink. Kanskje det er hans kreativitet jeg har arvet?

 

 

 

 

Masse bilder finnes av brudeparet, og gjestene. Men jeg tar hensyn til at det var deres dag, så jeg deler kun dette med dere av bilder.

 

Ellers var det mange hyggelige gjester, flotte mennesker, fine taler og sammen skapte vi magi, kjærlighet og rom for å vise følelser. En uforglemmelig kveld. Man ser virkelig veldig klart hva som er viktig i livet med et bryllup. Kjærlighet. Å i ordet kjærlighet finner vi ærlighet.

 

#bryllup #bryllupsgave #tips #gavetips #brudepar #brud #brudgom #søster #familie

 

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg