50% AV TRENINGEN JEG INVESTERTE HAR FALT VEKK

Det var litt kjipt å se på mine treningsøkter for 2 år siden sammenlignet med nå. Det er ingen tvil på at etter jeg startet å studere på BI så har treningsmengden halvert seg.
Det er kanskje ikke så rart. Man kan selvfølgelig trene masse, men det går fort noen timer på trening, selv om jeg bor svært nærme.

 

Før trente jeg opp til 20 økter i måneden. Nå er det alt ifra 4 til 8 økter. Det er 50% mindre, og faktisk mer enn det i perioder som nå.

Den tiden det tar å engasjere seg til å skifte og pakke bagen, til man har trent, dusjet og spist, så har det gått over to timer. Det kan gå nærmere 3 timer også, og det er verdifulle timer nå som studentlivet er i fokus.

 

Men litt trening prøver jeg å få inn. Men denne måneden er det ny eksamen hver uke, og jeg har allerede fullført 1. Nå er det bare 4 igjen……

 

Trening er for meg en avkobling. Det er ikke minst min aller største (og kanskje den eneste?!) hobbyen jeg har. Så det er ikke så rart at jeg synes det er synd jeg ikke får så mye tid til det som jeg skulle ønske. Men sånn er det kanskje med alt. Tiden strekker ikke til.

 

Man snakker kanskje om at det skulle vært flere timer i døgnet. Man skulle så veldig gjerne ha vært på flere steder på en og samme tid. Men, det sier seg selv at det ikke er noe å gjøre noe med.

 

Den gangen jeg trente 20 ganger i måneden, ja den tiden får jeg vel tilbake. Den tiden dere – jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg ser frem til det. Snart 2/3 år på Handelshøyskolen BI er reelt. 4 juni er siste eksamen. Om jeg skal feire? OM JEG SKAL FEIRE?

 

 

Oh yeah!

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg