Så var Randi Annette i gang på kjøkkenet,igjen. Jeg ante ikke hva jeg skulle lage, bare at jeg skulle steke strimler av svin. Så var det å se om jeg ville ha salat eller grønnsaker. Å jeg gikk for salat som er minst like enkelt og minst like godt. Måtte selvfølgelig gjøre dette litt spennene enn en enkel salat, som det ofte blir.
Fyllet består av:
Strimlet svinekjøtt, champinjong og løk i ringer.
Å dette er da min hulesalat, som jeg velger å kalle det.
Innpakket salat inneholder det samme innholdet, men er surret inn med salatblader. Denne spises da som en slags wrap. Salatwrap, om du vil.
Å da har man en og samme rett, bare tre ulike måter å servere og dekorere det på. Krydder som jeg brukte var pepper og litt løkpulver.
Dette var kjempe gøy. Elsker å komme på ulike måter å presentere mat på og bare det å teste ut.
Hva synes du?
-Randi Annette-