Pust inn – pust ut. Hater å være stresset.

Da var det plutselig kveld, igjen. Dagene går fort, selv om jeg synes det er lenge siden jeg skrev innlegget, morgenstrekk. Jeg greier nesten ikke å holde styr på dagene, og det handler kanskje om at jeg slapper av veldig. Og det i seg selv er jo et godt tegn. Det trenger jeg som er så flink til å stresse. Jeg sliter til og med når jeg sitter i sola og skal sole meg. Det blir fort kjedelig. Jeg hadde jo både et blad og kryssord, men det holdt ikke. Så jeg måtte tvinge min bedre halvdel til å legge vekk boken sin, for så å spille kortspill med meg. Da ble det straks litt mer stas å sitte i sola. For min del.

 

Stress er noe for seg selv. Så det å ligge i sola burde absolutt føltes bare helt fantastisk og avslappende ut. Pust inn -pust ut.

 

Nå er det også ekstra godt å tenke på at jeg stod opp klokken kvart over sju i morges for å trene. Så nå er resten av kvelden fri til TV og kveldskos. Det er jammen ikke lett å få opp øynene så tidlig, men jeg tvinger meg selv opp av sengen uansett. For nå er jeg såpass slapp etter jobb og det å ha vært i solen. Så jeg føler ikke lysten eller motivasjoen, for den del, er der til å trene nå. Jeg har fortsatt det samme treningsprogrammet mitt som jeg har hatt siden mars, og jeg vurderer sterkt om jeg skal bytte til noe jeg har hatt tidligere. Det er på tide med litt forandring etter så lang tid føler jeg. 

 

Har du noe opplegg med tanke på din trening? Kom gjerne med innspill til øvelser du liker. Sammen lar vi oss inspirere, vet dere.

 

 

Ønsker dere en fortsatt fin tirsdagskveld.

 

 

-Randi Annette-

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg