Jeg har vært en flink pike å lekt meg med maten igjen. Joda, du leste riktig. Vi har alle fått høre at vi ikke skal leke med maten, men hvordan bli god og trygg på kjøkkenet dersom man ikke kan prøve og feile?
Dette trenger du av ingredienser:
1/2 beger med jordbær
1 hel mango
Slik gjør du:
Skyll jordbærene godt, fjern den grønne “stilken” og del hver bær i 4 biter. Skjær mangoen i biter og naturligvis fjern skallet.
Så finner du frem en liten skål der du presser en halv appelsin over. Da blir det litt fruktkjøtt, samtidig en frisk smak av en fersk appelsin. Liker du ikke fruktkjøtt, bruk litt appelsinjuice.
Klem deretter ca 2 ss sitronsaft av en halv sitron og bland dette sammen med appelsinjuicen.
Fordel litt jordbær og litt mango i to ulike skåler (dersom det er for 2 stk. Jeg synes det var en grei porsjon for 2 stk) og hell litt appelsin/ sitron- saft over. Søtt og surt = DIGG!!
Virker dette litt for sunt ut?
Ikke nøl med å ha litt kremtopp og sjokoladesaus på toppen 🙂
-Randi Annette-
Det så godt ut 🙂
Iselin Renée: Smakene sammen er så fantastisk at man ikke kjenner helt hva man hvilke ingredienser som finnes her. Prøv det gjerne og gi meg tilbakemelding 🙂