Å LIGGE ET HESTEHODET FORAN TIL EN HVER TID.

Det siste halvåret har jeg vært utrolig flink til å tenke på meg selv og hva som er viktig for meg. Det er ikke noe jeg har vært flink til tidligere, så dette gleder meg veldig.

 

 

Jeg har vel aldri følt at jeg har hatt så god kontroll på ting som nå, sett i sammenheng med studiene. Jeg legger meg uthvilt og jeg står opp uthvillt. Jeg har til en hver tid vært et hestehodet foran frister og mine mål, noe som har ført at det har gått såpass bra, helsemessig.
For ett år siden gikk eksamener så innpå meg at jeg nærmest ble syk og fikk mageproblemer dagen før enkelte eksamener. Skikkelig dårlig. Jeg presterte utrolig bra på skolen det semesteret, men det kostet alt for mye. Så denne gangen er kroppen uthvilt til en hver tid, jeg har lest jevnt hele semesteret og har jobbet med tidligere eksamener nesten fra start.

 

Jeg har min andre eksamen av fem i morgen, og jeg føler meg veldig klar. Er jeg heldig med spørsmålene så skal jeg være fornøyd. Skulle det derimot ikke gå så bra, så vet jeg med meg selv at jeg har gjort det jeg kan, også får jeg være fornøyd med det. Det pleier å gå bra, men for å ikke legge et for stort press på meg selv, så sier jeg til meg selv at jeg har gjort en god innsats og at jeg får gjøre mitt aller beste. Det er nok press ellers, så jeg trenger ikke å legge opp til enda mer.

 

 

 

 

Min holdning til det jeg gjør er at det skal være bra og utført skikkelig fra start til slutt. Det kan være slitsomt, naturligvis, men heldigvis så er det nettopp det som gir meg kick og motivasjon.

 

Tenk at jeg snart er ferdig med studie mitt. Jeg ler når jeg kan se meg tilbake på hvor slitsomt det har vært til tider å pugge modeller, formler, bokstaver og teori. Jeg må innrømme at jeg ikke er missunnelig på de som starter på studiet mitt til våren. For det var ikke enkelt. Jeg vil si at det første og tredje semesteret mitt har vært de aller verste. Det er et krevende semester fra våren av også, men jeg kan ikke forestille meg at det kan slå de jeg har opplevd som tyngst hittil.

 

Nå har jeg slappet av meg en fuktighetsrik gullmaske, som var både avkjølende og utrolig god. Dere kan se video på “min historie” på min instagram, @randiae.

 

Kos dere masse i kveld – og kryss fingre og tær for meg i morgen.

 

-Randi Annette-

2 kommentarer
  1. Masse lykke til i morgen, høres ut som du er forberett med pensum og ansikt. Satser på at det går lett nå.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg