ALT FOR MYE “JEG MÅ” – ALT FOR LITE “JEG ØNSKER”

Det slo meg riktig nok nå. At jeg gjør veldig lite, nesten ingenting av det jeg har lyst til, eller det jeg ønsker, sammenlignet med hva jeg . Det høres kanskje fantastisk ut å være student. Man kan dra fra skolen klokken 14.00. Men enkelte dager blir klokken fem og seks også. Det er ti ganger tyngre enn å være i jobb, spesielt i eksamenstiden.

 

 

 

I og med at det er svært mye av ting jeg må, så har jeg satt av helgen med gode venner på hyttetur. Ren jentetur, vel og merke. Så da skal jeg kose meg, slappe av, trolig gå på ski (ja, jeg vet. Det er skikkelig crazy…), og kose meg. Det blir en skikkelig fin avkobling til hverdagen.

 

Det føles som det er en vegg der hele tiden – en sperre. Ikke den berømte veggen som man sier man holder på å møte. Men det krever sitt dette semesteret, men heldigvis så jobber jeg en del mindre nå enn før, slik at jeg har tid til å ikke stresse så mye, og heller slappe av slik at det jeg lærer fester seg bedre.

 

Men ja, jeg ser virkelig frem til å bli ferdig med utdannelsen. Så ærlig må jeg få være. Dette er femte året jeg studerer, så jeg vet ikke helt hva det vil si å ha et liv der man kun jobber. Det første året var jeg daglig leder mens jeg studerte. Det var tøft, men det gikk det også. 3 første årene tok jeg studiekompetanse og nå er jeg i mitt andre år på min bachelor. Jeg begynner å se enden, sakte men sikkert.

 

Så det er bra det er strenge krav, struktur og studie i fokus. Men jammen er det godt å legge vekk det seriøse å slippe seg litt løs noen ganger også.

 

Føler du din hverdag består mest av det du må gjøre eller det du ønsker å gjøre? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg