BEGYNNER SAKTE MEN SIKKERT Å SE EN ENDE I ALT.

I de siste dagene har jeg vært fullt opptatt med å vaske ut huset til kjæresten min, og det har tatt mye tid. Men utrolig givende også, med tanke på vi vet at vi aldri skal tilbake å vaske eller bære ut tunge ting igjen. Jeg må ærlig innrømme at jeg er ufattelig lei av å bære tunge ting. Alt fra min leilighet i Trondheim til Hitra var første flyttelass. Også mine, samt kjæresten min sine møbler og ting og tang til Frøya. Det er så mye kilo. Og det å bære ut møbler igjennom trange inngangsdører, opp bratte trapper som innebærer en sving, der vegger og vindu må tas hensyn til. KJÆRE VENE – JEG ER SÅ LEI!!

 

Nå er det bare å finne en ny plass til møblene i vårt nye hjem, og selge unna det vi ikke finner plass til. Vi har gjerne dobbelt opp av det meste, så noe må vi bli kvitt.

 

 

Heldigvis har VI vært veldig flinke før ferien, så vi bruker bare tre dager av ferien vår til å vaske og flytte helt ut. Jeg har også skaffet meg ny maling, en sort og en grønn. Så blir det regnvær så er det en stor fare for at jeg setter igang med malingen, selv om jeg har ferie.

 

Men en ting har jeg lovet meg selv, og det er at mot helgen skal jeg slappe helt av slik at jeg ikke starter på jobb igjen med en sliten kropp. Litt kjipt å være sliten etter ferien tenker jeg. Så med det skal jeg nyte min siste ferieuke fullt ut med alt annet enn tunge løft og den slags.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg