DEL 1 – ÅRET 2018

Startet året 2018 med å kjøpe meg et par ski. Det var jo magisk start på året. Eller, i så fall veldig morsomt. Jeg har gått en gang med de, men det har sin naturlige årsak da jeg skulle operere bare to uker etter jeg kjøpte skiene.

 

Så var jeg usikker på om jeg skulle klippe meg pannelugg, eller ikke. Det er et tema som stadig kommer opp i mine tanker….

 

Så ble det en liten tur til min fadder som bor i Stjørdal. Årlig tradisjon å reise dit i julen for å pynte pepperkakehus, og årlig tradisjon å reise dit i januar for å knuse det.

Så kjente jeg på at jeg trengte en utfordring. Det å bare trene for å trene holdt ikke. Så jeg måtte ha en utfordring å jobbe mot. Jeg meldte meg på WOX TRØNDELAG. 8 km lang hinderløype med 40 hinder!!

 

Trening, trening og atter trening…

Og etter operasjon av tåen min, så ble det lite tid i Trondheim. Ikke jobbing, men studere – det måtte jeg bare gjøre for å ikke ramle helt ut.

Å etter noen dager våknet jeg med utslett som klødde grenseløst mye. Stakk feil ved innsettelse av narkose, men de fikk det til på tredje forsøk. Om det var skremmende og vondt? Ja!

 

Så ble det fotoshoot.

 

Jeg så Utøya på kino. Noe av det sterkeste jeg har sett på kino.

Det var første del, og del 2 kommer om litt.

 

Lag dere en super dag!

#oppsummering #2018 #åretsomgikk #ski #operasjon #foto #fotoshoot #kino #utøya

 

-Randi Annette-

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg