DEL 2 – ÅRET 2019

April startet med en fantastisk jentetur på Røros. Kjære vene som jeg elsker å dra på tur med disse jentene. Dette har vi gjort to ganger nå, og jeg håper dette kan bli en tradisjon.

 

 

 

 

 

 

 

Og god mat og drikke hører ofte med på disse turene. Og en god dose latter.

 

 

 

 

 

 

Jeg delte også disse flotte treningsklærne med dere (reklame, Brazfit).

 

 

 

 

Litt informasjon om hettegenseren:

Direkte link ->   Brazfit Train Insane Light Blue Dry Hoodie

  • Brazfit hettegenser er perfekt til trening og fritid
  • Den er superkomfortabel, og egner seg like godt til og fra trening eller til oppvarming, til late dager på sofaen, til Yoga og Pilates
  • Materiale som puster
  • Hettegenseren har et trendy og fresht design og er svært myk og behagelig på. I tillegg trekker den til seg lite fuktighet

 

 

 

 

Litt informasjon om tightsen:

 

Direkte link ->  Designet (V form på siden av låret)  gjør at man “løfter” rumpen og gir formende effekt slik norske jenter får “brasilianke rumpe”.

  • Hold-in effekt som løfter og gir en knall fin rumpe
  • Gir deg komfort og full fleksibilitet
  • Pustende og komprimerende stoff
  • Passer ypperlig til trening med høyt aktivitetsnivå, samt tur og fritid
  • Slankede effekt
  • Formende materiale
  • Høy midje som holder magen på plass
  • Krymper ikke og mister ikke farge etter vask
  • Materiale: 90% Polyamid, 10% Elastan
  • Fukttransporterende effekt, rask tørking. Strekker seg opp til 500% UTEN å miste sin form

 

 

Og påsken var som den alltid har vært de siste seks årene som student. Nemlig lesing.

 

 

 

Etter påsken syklet jeg og min bedre halvdel 1 mil på sykkel i Trondheim by. En rolig og koselig tur.

 

 

 

 

Det er veldig stas å dele den største hobbyen vi begge har med hverandre. Trening kan gjøres sammen, men vi viser også forståelse for hverandre dersom treningen blir prioritert, spesielt mot konkurranser og lignende.

 

 

 

 

Også tok jeg et lite tilbakeblikk på tidligere treninger fra tidligere år, og innså at jeg har halvert treningsmengden med 50%. Det er mye. Men jeg prøver å ikke stresse over det. Men heller tenke at det er et annet fokus nå, men tiden med trening og det jeg har lyst til å gjøre kommer høsten 2020 når jeg er ferdig med studietiden.

 

 

 

Og midt i eksamenstiden skulle jeg gjøre noe jeg aldri før har gjort. Jeg skulle sykle rundt Frøya i et arrangert sykkelritt på 43 km. Dette skrev jeg i dette innlegget:

 

Det er mildt sagt galskap. Jeg er stor i kjeften og tenker at det skal jeg vel klare. Ikke har jeg noe som helst erfaring med sykkelløp. Og tanken på at det skal være syklister foran, bak og på siden av meg, ja det gir meg frysninger. Det kommer nok til å bli litt antydning til panikk, nær døden opplevelse og ja, anger. Jeg kommer til å ha det brutalt og jeg kommer til å være utrolig sint på meg selv.

 

 

 

Så får vi se da. Om jeg greier å posjonere ut kreftene over de 2 timene jeg skal sykle. Jeg vet at jeg må komme meg i mål på 2 timer. Det hadde vært gøy å satt seg et mål om tid, men jeg har 0 erfaring og ingen tid å måle meg meg.
Noe i meg sier at jeg har lyst til å greie det på 1 time og 45 minutter. Men grunnen til at jeg ikke tør helt å sette det som mål, for å frykt for å feile grensløst, og ikke komme meg i mål på to timer engang.

 

 

 

Dette skrev jeg etter rittet her på bloggen:

 Det var så godt å se målet og samtidig høre: her kommer det inn en dame. Randi Annette Enge i mål på 1 time og 48 minutter.

 

Jeg gapet nærmest etter luft. Hang over styret. Løftet sakte men sikkert opp føttene fra bakken. Jeg var i mål. Jeg hadde fullført. Målet mitt var 2 timer. Jeg hadde syntes det ville vært kjekt å kommet inn på 1 time og 45 minutter. Men det ble som det ble. Jeg er skikkelig fornøyd. Kroppen var ikke støl eller vond. Bare en anelse bak ene kneet og generelt slitne knær. Dette ga mersmak.
Og jeg er så utrolig stolt av meg selv at jeg faktisk fullfører det jeg sier jeg skal gjøre.

 

I år skal jeg også være med. Det er i så fall planen. Da skal jeg sykle på racersykkel, og det hadde vært skikkelig kult å komme inn på 1 time og 30 minutter. Det får være et mål. I fjor trente jeg så og si ingenting, så jeg håper jeg får muligheten til å trene mer mot rittet i år.

 

 

Og etter eksamensperioden i juni, meldte jeg meg på jentebølgen, et 5 km løp. Jeg hadde naturligvis ikke trent noe til dette heller. Selvsagt rørt meg, men jeg hadde fem eksamener i mai og starten på juni, så det begrenset seg. Men jeg meldte meg på med jobben og fullførte. Tiden ble 28 minutter blank. Å det ble jeg fornøyd med.

 

 

 

Dette skrev jeg om dette løpet:

 

Denne dagen startet jeg med hodepine og jeg måtte legge meg ned litt noen timer før jeg måtte sykle til jobb der jeg skulle delta på dette løpet. Jeg skulle egentlig bare løpe og gå, men meldte meg på tidtakingklassen, og det ble løp hele veien. Jeg slet ufattelig mye etter 3,5-4km. Da hørtes jeg ut som en hvalross. Den lyden av pusten min minnet i så fall lite om et menneske.

 

Litt om mitt resultat og personlige prestasjon:

* Av 112 stk i min klasse kom jeg på plass 51
* Kom i mål på 28 minutter, blank
* Fikk makspuls på 198 (hvalross lyd….)
* 5 min og 33 sekunder pr km i gjennomsnitt
* Slo min personlige rekord på både gjennomsnittstid og på ulike strekninger langs løypen jeg sprang. 6 rekorder, det er jeg fornøyd med, i så fall med tanke på forutsetningene jeg hadde

 

 

Jeg synes det er koselig å se tilbake på året på denne måten som jeg gjør nå. Jeg husker ikke alt dette, med mindre jeg faktisk sjekker bloggen og ser hva jeg faktisk har gjort. Små koselige stunder som jeg kanskje ikke kommer på å tenke på. Eller slike prestasjoner oppi eksamenstiden, etter eksamenstiden og ja, generelt. Jeg smiler litt av hvor fint året 2019 var.

 

Bloggen blir på en måte min dagbok, og det er hyggelig å kan dele slike hendelser med dere. Mange av dere tenker kanskje at dere må trene mye før en konkurranse som har med løping og den slags å gjøre. Men her ønsker jeg å vise dere at dere ikke trenger det. Det handler om å delta, teste og utfordre seg. Jeg løp kun for meg selv. Jeg syklet rundt Frøya for å se hva jeg hadde i meg.

 

Hva med å bare legge vekk enn hvis, hva om……

 

Du vokser så mye på å prøve. Eller å feile. Hva har du å tape? Tenk på det neste gang noen utfordrer deg.

 

Det var del 2 av 4 av året 2019.

 

 

-Randi Annette-

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg