EN DEILIG FØLELSE – RETT OG SLETT

Det gikk opp for meg her om dagen at jeg plutselig er på tredjeåret av min bachelorgrad. Det er nesten ikke til å tro. Jeg har minimalt med bøker dette semesteret, faktisk bare to bøker, pluss noe digitalt. Bare det er en helt annen verden. Noe annet enn å ha ganske mange arbeidskrav å jobbe med for å få lov til å gå opp til eksamen, i tillegg til fem-seks bøker. Det er så utrolig kult å tenke på.

 

 

Ellers er jeg på min andre uke i Internship. Det er så spennende. Og den følelsen av å komme hjem før halv fem om ettermiddagen å ha kvelden åpen. Det er jo en drøm. Men på mandag starter jeg på skolen og skal jobbe litt på frisørsalongen både mandag og tirsdag, også blir det å jobbe på Toyota Bilia igjen resten av uken. Det blir en del logistikk og mye å holde fingrene i, fra og med neste uke, men jeg elsker å ha det travelt.

 

 

Også har jeg fått solgt unna en del bøker og samtidig fått kjøpt meg nye til skolestart. Og da passet det fint å kjøpe seg en racersykkel når det dukket opp et unikt tilbud. Den kjøpte jeg i går og jeg må si jeg gjorde et veldig bra kjøp. Så nå er det bare spinningsko jeg mangler, så er jeg klar for å sykle på den nye sykkelen.

 

Og i morgen skal jeg være med gjengen på Toyota på rosenborgkamp. Det gleder jeg meg skikkelig til. Jeg skal prøve å ikke rope og engasjere meg alt for mye. Det er nemlig fort gjort.

 

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg