EN FRESH NYHET

Reklame | Brazfit

En ting er sikkert. Og det er at fargerike treningsklær er virkelig noe å foretrekke. Capri-tights ifra min sponsor, Brazfit er snart tilgjengelig på nettbutikken. Jeg var så heldig å få testen ut denne før forkjølelsen tok all min energi.

Den ble testen på både en løpetime og en spinningtime. Høyt liv når det gjelder tights er helt klart min favoritt. Det å holde på å brette opp og passe på at tightsen sitter bra når jeg er på trening har jeg rett og slett ikke tid til. Så høyt liv anbefales virkelig.

 

Rabattkoden min, randiae20 gir deg 20% avslag, og det er alltid fri frakt.Ganske spreke farger og jeg digger det. Brazfit har både treningsklær som skiller seg ut i form av farger, men også passformen. Jeg kan virkelig gå god for kvaliteten på deres treningsklær. Å det som er så fint er at det passer de aller fleste, uansett størrelse, fasong og ikke minst – alder.

 

Det hadde selvfølgelig vært kulere å tatt bilder andre steder enn akkurat i min stue, men er man i mindre god form, så er litt bedre enn ingenting. Jeg gleder meg til å få se enda flere nyheter fra Brazfit.

 

Dersom du skulle lure på noe, så er det bare å legge igjen en kommentar.

Lag dere en god kveld.

#treningsklær #rabattkode #trening #treningsblogg #rabatt #reklame

-Randi Annette-

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg