EN LITEN OPPDATERING

Jeg må nesten komme med en liten oppdatering på hva som har skjedd, men også hva jeg gjør om dagen. Jeg har ikke akkurat tatt meg tid til å sette meg ned med det å blogge på kveldstid i det siste, og det har sine naturlige årsaker. Her kommer det en liten oppdatering, som jeg personlig synes er greit å dele med dere lesere.

 

Jeg har avsluttet livet mitt i Trondheim (hjelpes, det hørtes dramatisk ut, men ja, jeg har flyttet fra byen).

Nå bor jeg veldig sentralt på Sistranda som er på Frøya, og her har jeg også kjøpt et utrolig stort hus på nesten 200kvm. Ikke nok med det, men jeg har også startet som frisør på Hårfagre, der jeg har jobbet i snart en måned. Så her har det ikke skjedd rent lite. Jeg har vel mer eller mindre åpnet en ny dør og gått all in, vil jeg si.

 

Når hele Norge ble stengt ned, var det ikke noe poeng å sitte i Trondheim å vente å at noe skulle skje. Jeg måtte tenke litt lengre, og se for meg hvor jeg ville være etter endt utdannelse og hva som føltes naturlig å gjøre, men samtidig hva som føltes ut som et trygt valg. Så jeg endte opp med å leie ut leiligheten min i Trondheim og flytte.
Om jeg har angret eller vært redd i lys av valget jeg tok? Nei, ikke et eneste sekund. Jeg er heldigvis en person som tilpasser meg skremmende fort til både miljø, mennesker og jobb. Det aller meste blir vel slik man gjør det til selv, sies det.

 

Om dagene er jeg på jobb fra tidlig morgen til ettermiddag, og da er det bare å dra hjem for å pakke utav esker og gjøre et forsøk på å få ting i mer system. Og når kvelden kommer er sofaen utrolig god å slenge seg nedpå.

 

Nå til helgen har jeg lyst til å ta meg en sykkeltur, etterfulgt av hagearbeid. Jeg har nemlig en utrolig stor og flott hage som må tas vare på. Jeg skal vise dere noen bilder om ikke så alt for lenge.

 

 

Men nå skal jeg ta kveld.

Sov godt.

 

-Randi Annette-

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg