EN MAGISK JUL I HAVGAPET

 

Endelig er jeg hjemme igjen. Det er noen uker siden sist, så det å komme hjem nå var virkelig på tide. Lite minner kanskje om jul når det gjelder den grønne plenen. Men jeg klager ikke. Virkelig ikke.

 

 

 

 

Julen er og forblir spesiell. Jeg skulle selvfølgelig ønske at jeg hadde mamma her, og ellers de jeg har mistet, det er ikke rent lite folk som har forsvunnet akkurat.
Men det er ikke noe å gjøre noe med. Jeg bestemte meg tidlig for å ikke la meg knekke denne julen. Jeg ville sette et annet fokus. Mest fordi at jeg kunne hatt det så mye verre.

 

Jeg vet i så fall hvor familien min er. Jeg har ingen familiemedlemmer som er savnet. Famlien min er friske. De har det bra. Det er det som betyr noe. Jeg setter pris på de jeg faktisk har rundt meg. Ikke bare familien, men også vennene mine. Jeg er så heldig som har så mange venner som jeg faktisk har. De bryr seg virkelig. Å det er jeg takknemlig for.

 

Ting kunne ha vært så my verre, tenker jeg.  Spesielt når jeg leser hva som foregår i min egen by. Og ja, ellers i verden.

 

Jeg lagde flere granser i dag sammen med pappa. Det var veldig fint å kunne lære å gjøre dette synes jeg. 

 

 

Over til noe annet.

 

Når jeg stod opp i dag så bestemte jeg meg for å jogge. Det var uaktuelt å ikke løpe. Det er ikke mange ukene til jeg skal løpe 10 km. Så jeg må bare tvinge meg utendørs. Tøft uten pulsklokke og en app som fungerer så som så. Det hjelper på motivasjonen å vite hvor langt man har løpt synes jeg. Ellers blir det ikke noe konkret. Hvis man tror man er i god form, så kan man fort få seg en overraskelse når man står i en konkurranse tror jeg.

Men ifølge appen så løp jeg 4,3 km i dag. Det er jeg veldig godt fornøyd med.

 

 

 

Jeg ble akkurat ferdig rett før det ble mørkt.

 

 

 

 

Deilig å være hjemme. Rett og slett magisk.

 

Ønsker dere alle en riktig fin jul.

 

#jul #lillejulaften #løping #cardio #kondisjonstrening #kondisjon #løp #springing

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg