ENDELIG ER TO AV TRE EKSAMENER FULLFØRT!!

I dag hadde jeg den rareste eksamensfølelsen noen sinne. Kanskje fordi jeg hadde hjemmeeksamen i et fag som jeg ellers ville stresset mer over, eller så var jeg så godt forberedt som jeg bare kunne bli. Jeg har løst x-antall eksamensoppgaver og lest meg opp på ulike lover (eksamen i markedsrett), og det har vært grisetørt å jobbe med. Men jeg måtte igjennom det, på lik linje som veldig mange andre kjipe fag jeg måtte ha tatt eksamen i.

 

Alt er ikke kjempe interessant og like enkelt. Men det er jo på sitt vis helt greit å få kjenne på motgang, for så å få selvtillit og en ekstra boost på slutten av et semester.

 

Nå er det bare en eksamen igjen som er på fredag, også en bachelor å finpusse litt på.

 

 

Etter femtimers eksamen gikk jeg en tur ut for å få rørt litt på meg, samt for å få litt friskluft. Og etter det fant jeg en serie på Netflix, og der sovnet jeg på sofaen. Jeg husker ikke sist jeg sovnet på sofaen. Men om det var både godt og nødvendig var det ikke noe tvil om.

 

 

 

 

Og da var det bare å sette seg ned å lese mer på neste eksamen som er allerede på fredag. Nå er jeg helt skutt. Men det er på en merkelig måte litt godt også. Det betyr bare at jeg snart er ferdig med eksamener på en god stund, og ja, kanskje for alltid. Hvem vet hva jeg kommer til å finne på om noen år. Kanskje jeg fyller på med enda mer, selv om jeg tenker at det ikke kommer til å skje, så er jo alt mulig tenker jeg. Det er jo utrolig morsomt å lære noe nytt. Å utfordre seg. Men hey – nå er studietiden snart fullført, og nå skal jeg endelig snart få kjenne på det å kun jobbe.

 

Jeg har jo kjøpt meg et hus så jeg har jo veldig mye å se frem til nå. Og det er godt å tenke på. Jeg trenger det nå.

 

 

 

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg