FEIRET MIN 30 ÅRSDAG – UTEN AT DET FØLTES HELT JÆVLIG!

Ja hva skal man si?

Som mange vet så elsker jeg å feire bursdag. Det er så utrolig koselig. Selv om jeg hadde bursdag 22 november, lekte jeg at jeg hadde bursdag i går også. Så det var jo utrolig flott. Jeg må si at det var mer morsomt i går enn på selve 30 årsdagen.

Den følelsen av å bli 30 år og ikke lenger være i tjueårene, ja den følelsen var rett og slett helt forferdelig. De sier at det å bli 40 er mye bedre, så nå ser jeg frem til å bli 40 (okei det var spøk…).

Uansett, her ser dere hva jeg hadde å tilby gjestene i går. Velkomstdrink, kaker og snacks.
Snittene ble laget av brød fra Soknedal Bakeri som er i Ilsvika, samt den deilige kaken.

Jeg skal ikke ta æren av alt dette, da jeg fikk god hjelp av gode venner. Det var 24 stykker hjem til meg i går, så det sier seg selv at det ble fullt. Det var bare å skru av varmen til 0 og åpne ytterdøren med jevne mellomrom. For her ble det hett.

Jeg spise bare en liten skive av brødet da jegmåtte sørge for at gjestene kunne spise og kose seg. Og det ble ikke igjen noe som helst. Så det må jo være et bra tegn.

Etter å ha minglet og koset oss, ble det to konkurranse. En Kahoot, der det var 20 spørsmål om meg. Og etterpå ble det konkurranse i å spise flest bamsemums på 1 minutt. Jeg klarte 5, så det er min rekord. Men i går ble den knust, nemlig så mange som 7 stk. Det er imponerende.

Sjokoladen legger seg over alt og gummi er ikke den enkleste å tygge. I så fall ikke med publikum og en god dose latter.

Se så deilig. Denne smakte jeg ikke på selv, noe jeg absolutt skulle ønske jeg hadde gjort. Men gjestene først.

Etter litt konkurranser, mat og mingling, dro vi på et lokale jeg hadde leid kun for oss. Veldig billig drikke, stort lokale, god musikk og super stemning.

Å til dere som var der:

Jeg har fine venner jeg. Virkelig. Jeg er så utrolig glad for at jeg har dere i livet mitt og at dere ville prioritere litt av tiden deres på meg. Det er en ting som er sikkert. Gode venner vokser ikke på trær. Og jeg vet jeg er hektisk og travel, men hey – da blir det jo ekstra koselig å møtes igjen.

 

Love <3

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg