FERIEN ER REEL – OG OPPUSSINGEN ER FULLFØRT

Nå er ferien virkelig reel. Det har den riktig nok vært siden fredag, men det er vel strengt talt nå først jeg kjenner på feriefølelsen. Den følelsen av å legge seg så sent som jeg vil, og da såpass sent at jeg knapt greier å komme meg til sengs. Og da sove så lenge jeg vil. Nærmere bestemt til rundt klokken 09.00.

 

 

Jeg har holdt på med oppussing og den slags konstant i en måned, så nå er det godt å kunne pusle med litt forskjellig når jeg føler for det. To soverom er nå mer eller mindre helt ferdig, og nå er det ikke flere prosjekter på gang. Eller, jeg har lyst til å male soverommet mitt, samt noe på stuen. Men det sparer jeg til en skikkelig regnværsdag eller når jeg ikke greier å vente. Jeg er litt utålmodig av meg, så det er bra jeg ikke har malingen jeg trenger i hus enda, fordi ellers hadde jeg ikke greid å holdt meg unna.

 

 

 

 

Det er deilig med ferie hjemme. Somregel har jeg reist vekk. Gjerne til utlandet. Men i og med at jeg nettopp har kjøpt meg et nytt hus, så er det helt magisk å kunne ta ferien hjemme. Noen få reiser blir det nok, men ingenting er spikret. Og det er nettopp det som er ferie.

 

Jeg gleder meg skikkelig til å vise dere de to soverommene som vi har revet, for så å bygge det opp igjen. Helt utrolig hvor fine de ble. Fargekombinasjonene ble helt fantastisk også, spør dere meg.

 

Håper dere har en fin sommer.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg