FORMSJEKK!

I går tok jeg endelig frem kameraet og knipset noen bilder av meg selv. Nemlig noen bilder som jeg kaller for “formbilder”.

For tre år siden gjorde jeg nemlig det samme. Tok på meg bikinien og knipset bilder, samtidig tok mål med målebånd av overarm, lår, legger, mage og bryst. Ikke fordi at jeg skal slanke meg eller bli tynnere- eller det å bli større.

Men jeg synes det er morsomt å følge med hvordan kroppen endrer seg med årene, spesielt med tanke på at jeg har perioder der jeg trener mye, der jeg trener lite og spiser både mindre bra.

 

Bildet jeg tok januar 2016 hadde jeg lagt bak meg ganske bra med trening i utgangspunktet, men etter å ha satt meg et hardt og tøft mål med Hollywoodtreneren ble det 5 økter pr. uke, ingen alkohol og bare bra mat – i 12 uker. Bildene ble tatt etter omtrent 6 uker, og allerede da hadde jeg blitt utrolig my sterkere i enkelte styrkeøvelser.

Bildet jeg tok januar 2019 hadde jeg lagt bak meg langt mindre treningsøkter, drukket alkohol, og hatt sykdom. Absolutt helt motsatt. Og året 2018 var generelt et år med minimalt med trening, i så fall til å være meg.
I hele 2018 trente jeg totalt 98 ganger. Det er kjempe lite til å være meg.

98 økter fortelt på 12 måneder tilsvarer 8 økter i måneden. Så det blir omtrent 1-2 økter i uken. Så det at kroppen ser så og si helt lik ut, det er utrolig.

 

Så min konklusjon er at jeg kan faktisk drikke alkohol, trene mindre, men så lenge jeg spiser riktig og beveger meg, så går det fint – utseendemessig. Nå har jeg ikke noe stort mål anngående min trening, annet enn at jeg skal blir veldig glad i kondisjonstreninger og være i god form. Formen og helsen er viktigere enn hvordan jeg ser ut sånn sett, selv om det er fint at man kan forme kroppen sin med trening.

Om jeg kommer til å dele bildene eller ikke er jeg ikke sikker på. Man ser liksom ikke den store forskjellen. Men det var litt morsomt å fortelle dere litt om mine mål og hvor lite jeg faktisk har trent det siste året. Mange har nok et inntrykk av at jeg trener hele tiden, noe jeg kanskje gjør akkurat nå som jeg har litt tid og energi til overs.
Men det er viktig for meg å fortelle det så folk som føler at de ikke strekker til, ikke trenger å kjenne på en dårlig samvittighet. Bare se hvor lite jeg rakk å trene i fjor.
Det å studere tar tid og krefter, sånn er det bare.

 

Håper du holder på treningsgleden og trener fordi du har lyst, og ikke fordi du føler du må. Som jeg pleier å si til meg selv når jeg føler jeg må rekke over så mye: “Du må ingenting”!

#trening #Helse #Motivasjon #formbilder #bilder #treningsblogg

-Randi Annette-

 

Men for min del er ikke utseende alt. Jeg vil være

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg