FORTSATT TAR JEG MEG I DET AT JEG MÅ LESE TIL EKSAMEN

Nå har jeg tatt skikkelig juleferie, og det er lite tvil om at det trengs.

 

Det ble utført fem eksamener dette semesteret, og så langt har jeg fått tilbake fire. Jeg har aldri prestert så godt i et semester før, så dette har vært utrolig morsomt. Godt å se at jeg får igjen for den tiden og innsatsen jeg legger i studie mitt. Og ikke minst at karakterene tydeligvis bare blir bedre og bedre.

 

 

Jeg hadde min siste eksamen 5 desember og jeg startet i full jobb mandag 9 desember. Stappfulle lister fra start til slutt har virkelig tatt på, men jeg elsker å jobbe under press, så det var noe som ga meg energi også på en måte. Men nå når jeg har tatt juleferie og ikke skal på jobb, tar jeg meg fortsatt i det at jeg må lese til eksamen. Plutselig oppstår det et indre stress om at jeg ikke kan dra på besøk, ikke være lenge ute på ærend, fordi jeg må hjem å lese.

 

Nå når jeg innså at jeg tenker at jeg må lese i det jeg ikke skal på jobb, så innså jeg at jeg må koble helt av. Jeg er ganske ivrig nå i og med at jeg har bare fem måneder til jeg er ferdig utdannet, men jeg kjenner at jeg kan ikke tenke skole nå. Jeg må koble av – helt av.

 

 

 

Neste semester kommer til å bli krevende på mange måter. En bacheloroppgave skal skrives, en gruppeeksamen skal i tillegg til dette utføres, samt to skoleeksamener. Så det er mye i vente, så jeg må bare koble av nå og ta neste semester neste år.

 

I dag skal jeg reise hjem til pappa, til hjemplassen min. Der vet jeg at jeg får koblet av. Og det trengs.

 

Å du, husk at du ikke må stresse. Julen kommer likevel. Og de du sliter med å tilfredstille, få fornøyd eller noe lignende, de må du bare ikke bruke energien din på. Tenk på hva du vil. Det er en gang i året at det er jul, grip den. Hverken jeg eller du vet hvordan julen 2020 vil bli.

 

 

Ønsker dere alle en fin dag og god helg.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg