FRA FRISØRBRANSJEN TIL BILBRANSJEN. STRAKS STARTER EVENTYRET

Dette er litt vemodig, men i morgen er den siste arbeidsdagen min på frisørsalongen som jeg har jobbet på i snart fire år. Permisjonen starter 1 august og er ut året, men det er heldigvis ikke slik at jeg ikke skal tilbake, men det blir ikke noe fast turnus som tidligere. Nå blir det mer som at jeg jobber når jeg ser jeg får mulighet til det, og når kundene virkelig trenger min hjelp. Kunder er virkelig avhengig av meg, sier de selv i så fall. Det går ikke at jeg ikke kan ordne de. Bare jeg som kan…..

 

Det er jo veldig smigrende å høre dette. Virkelig <3

 

Høstsemesteret nærmer seg sakte men sikkert og det byr på nye eventyr. Det vil bli store utfordringer, mye spenning og rett og slett en fin tid. Fra frisørbransjen til bilbransjen.

 

 

 

Internship fra høsten.

 

Jeg skal jobbe hos Toyota Bilia i Trondheim og jeg starter der om ikke så alt for lenge. Jeg gleder meg skikkelig til jeg kommer igang. Det blir noe helt annet enn hva jeg noen gang har gjort før, noe jeg kjenner skal bli godt. Noe som er litt fremmed er akkurat det jeg trenger nå.

 

Jeg sier ikke at jeg slutter som frisør i morgen ettermiddag. Jeg skal fortsatt komme så ofte jeg kan. Men nå som jeg studerer 100% så må jeg gi alt. Skole og en jobb er i seg seg nok i grunn, så enda en jobb kan bli litt heftig. Men jeg må gi det som kreves for at jeg skal lykkes med utdannelsen min. Nå er det bare ett år igjen og det er helt snålt å tenke på. Men så utrolig godt også – at det går fremover……

 

Neste uke skal jeg på jobb en dag men mer enn det vet jeg ikke enda. Jeg må nesten starte studiet for å se hvordan det går. Uansett så gleder jeg meg veldig til de nye utfordringene som nærmer seg. Jeg føler meg skikkelig klar.

 

 

Dere får ønske meg lykke til. Ønsker dere alle en fin kveld videre.

 

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg