GODT I GANG MED PLANLEGGINGEN!

Det skulle etter planen ta to til tre år før vi skulle starte på igjen med å pusse opp huset vårt. En ganske bra innsats har ført til at vi har fått til ganske mye på bare fem måneder. Riktig nok så er halve huset pusset opp nå. Men etter noen uker uten oppussing, greide vi ikke å styre unna tanken på å pusse opp mer. Nå har vi tegnet og planlagt hvordan vi skal innrede badet i første etasje, som vil bli kombinert vaskerom og bad. Og rivingen starter bare om to til tre uker.

 

 

Det er ikke så veldig enkelt å bestemme seg for hvordan man skal innrede et bad, merker jeg. Med tanke på at det koster ganske mye, og at det er ikke noe som gjøres så ofte, så er det viktig at vi tenker nøye igjennom alle detaljer. For min del er det mye viktigere at det er praktisk og at vi legger opp til smarte løsninger enn at det skal være så fint. Ja, det skal selvfølgelig være fint, men det må også dekke ulike behov.

 

 

 

 

Nå har vi målt og tapet ulike områder slik at vi enklere kan se for oss hvor langt skapene kommer ut, hvor vaskemaskinen skal stå og lignende. På denne måten har vi nå greid å se for oss hvor stor plass vi har rundt oss når vi er i rommet. Min erfaring så langt er at ting tar mer plass enn hva en skulle tro. Så tape og det å møblere det forsiktig med andre ting som kan sammenlignes med møbler som skal stå der i utgangspunktet, har for min del vært til stor hjelp. Det er viktig å ha drømmer, men det er også veldig viktig å være realistisk.

 

 

Nå blir det å se på masse bilder for å hente mer inspirasjon. Jeg er skikkelig spent på hvilke farger vi ender opp med. Selv er jeg glad i mørke farger på den ene siden, men på den andre siden er det fint med lyse farger også med tanke på romfølelsen. Dette blir utrolig spennende.

Tvi-tvi-

 

-Randi Annette-

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg