HJEMMETRENING – SÅ ENKELT, MEN SAMTIDIG SÅ VANSKELIG!

Reklame | Brazfit

I dag våknet jeg klokken 10.20, og det gjorde jeg også i går. Jeg sover vanligvis ikke så lenge, men nå som jeg faktisk kan så nyter jeg den muligheten fullt ut. Jeg lå sikkert våken en time i sengen før jeg stod opp. Jeg leste nyheter og endte opp med å se på treningsvideoer og lignende på Instagram. Da bestemte jeg meg. Jeg skulle trene!

 

 

 

Hjemmetrening er så enkelt, men samtidig så vanskelig – spør dere meg. Jeg har ganske bra med treningsutstyr så det står ikke på det. Men det er på mange måter ikke denne treningsformen jeg liker. Det å løfte vekter er noe jeg liker. Og det får jeg ikke gjort hjemme på samme måte. Men jeg har erfart igjennom mange år at litt trening er bedre enn ingenting. Så da var det bare å bestemme seg.

 

 

 

 

Ulike øvelser på en slik rulle er noe jeg vet kroppen min har godt av. Det er vondt, men smerte er godt. Det må litt smerte til for å oppnå resultater. Og når det kommer til løping, så får jeg fort smerter i knærne. Derfor er rullen min beste venn, så jeg må bare tvinge meg selv til å bruke den.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg må bare bestemme meg nå, for at jeg skal bli flinkere. Og da passer det kanskje fint med et nytt år også. Det er helt klart en del jeg begynner å innse at jeg bare må slutte med, og starte med.

 

Alkohol for eksempel, det er noe jeg tåler veldig dårlig. Min bedre halvdel sier at det holder med at polet er åpent, så blir jeg brisen. Så ja, det sier jo litt. Jeg tåler ingenting før jeg blir brisen, og etter bare noen få enheter er jeg gjerne dårlig en dag eller to. Og nå kjenner jeg at jeg rett og slett er skikkelig lei av å bli dårlig av så lite. Så da skal jeg gå inn i året 2021 med å trene mer hjemme (noe jeg også er nødt til nå som treningssenteret er stengt), også skal jeg bare akseptere at alkohol er noe jeg kan greie meg uten.

 

 

 

Hjemmetreningen varte i 25 minutter, og jeg er fornøyd med det. Også toppet jeg det hele med å teste kneet mitt med en joggetur på 2 km. Det er bedre enn ingenting. Nå skal jeg starte sakte, men sikkert for å unngå skader. Jeg er skikkelig motivert nå kjenner jeg. Når korona kom i mars, ødela den alt i henhold til min motivasjon til å trene. Men nå har jeg bestemt meg. Og når jeg har bestemt meg, så er det alvor.

 

Nå blir det fokus på å trene på en sunn måte, spise og drikke det kroppen og min trening har godt av. Jeg kuttet ut alkohol og usunn mat i 2014 også, og da haglet det inn med negative kommentarer. Ikke at jeg ser hva som er så negativt med det, men jeg forstår at det vil alltids være noen som mener noe om ulike valg som tas – av meg og av andre.

 

Jeg er heldigvis trygg på meg selv og jeg vet hva som er bra for meg. Og det holder for meg.

 

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg