JEG ER FOR “GOD” FOR Å GI MEG NÅR JEG BURDE GJØRE DET!

Reklame | Brazfit

Det er lite å klage på om dagen. Sett vekk ifra at det fortsatt er alt for få timer i døgnet. Noe mange av oss kanskje kjenner oss igjen i. Jeg har hatt en kjempe spennende og tøff uke med ufattelig hard og intens jobbing med studiet og treningen har kommet i aller siste rekke.

 

 

 

 

Men i og med at jeg jobber med å få kneet mitt til å bli rustet til å takle løping, har jeg nå en del øvelser jeg er nødt til å utføre hver dag, så jeg tenkte at jeg kunne trene en skikkelig god og intensiv økt etter det, og meldte meg derfor på en gruppetime.

 

 

 

 

Det endte opp med at jeg ble skikkelig kvalm og jeg hadde ikke sjans til å gi jernet. Og for ei jente som ikke aksepterer 110% på innsats, så ble det et stort nederlag.

Det er jo skikkelig teit, men sånn er jeg. Jeg aksepterer ikke at jeg ikke gir alt. Å det verste jeg vet er å ikke prestere. Men i kveld så måtte jeg skalere mange øvelser for å i det hele tatt ha sjans til å fullføre uten å kaste opp. Det var utrolig kjipt når jeg først kom meg på trening.

 

Men det tikken inn en superkoselig melding fra instruktøren, Lars på 3T-Ilsvika om at jeg skulle være fornøyd med å ha fullført. Og det var virkelig hyggelig.
Anbefaler dere å dra på timene han har. Han sparer ikke på kruttet (ikke la dere skremme. Det var min form og ikke hans opplegg som gjorde meg kvalm – haha).

 

Det er ikke alltid like enkelt å være meg når jeg er så streng med meg selv. Men resultatene blir jo deretter også. Sånn er det med alt jeg gjør. Det koster. Det er det ingen tvil på.
Og det er sikkert mange av dere som tenker at det har jo ingenting å si om amn gir seg når man er så kvalm. Nei, dere har helt rett. Men så er det de tilfellende man står i vanskelige situasjoner der man bare må stå i det. Det er der man lærer mye, og det er rart å si det, men det er også en plass jeg på en måte liker meg også. Ja, jeg er ikke enkel å forstå – kanskje.

 

 

Nå er det pledd, en kopp te med sukker og TV som står på agendaen. Nå skal jeg slappe godt av. I morgen skal jeg på jobb, noe jeg gleder meg utrolig mye til. Så påskeferie blir det ikke riktig enda, men det er ikke lenge til det blir litt ferie og sjøluft på meg.

 

Håper dere har hatt en fin dag og at dere får en kjempefin kveld videre.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg