JEG HAR FULLFØRT MIN BACHELORGRAD INNEN MARKEDSFØRINGSLEDELSE!

Det var mer eller mindre verdt å jobbe etter det målet om å være ferdig med bacheloren til i dag, fredag 29. mai, selv om fristen er først om fem dager, 3.juni. Det innebar riktig nok to dager med intersiv jobbing, fra klokken 09.30 til 21.15 i går, og i dag fra 08.30 til 17.30. Vi har unnet oss fri hver eneste helg, to uker nå og da med fri fra bachelor så vi kunne jobbe med andre fag. Ja, for jeg hadde tre eksamener utenom denne bacheloren også som fortjente litt oppmerksomhet og hard jobbing.

 

I det jeg forstod at det var snakk om noen få minutter til bacheloroppgaven skulle leveres, begynte tårene å presse på. Jeg var rett og slett utslitt. Helt ferdig. Ikke nok med dette eksamenskjøret, jeg har også flyttet og vasket ut en leilighet, ordnet med nye leietakere og det som hører med der. Samt vært i banken og ordnet papirer – ja, fordi jeg kjøpte jo også et hus for tre uker siden.

Så det har vært et kjør (mildt sagt) i hele 2020.

 

Men om jeg synes det er verdt alt strevet? Ja, det er det ingen tvil om.

 

Nå gjenstår det å vente til henholdsvis 3, 5, og 9 juni på de eksamene, også bacheloroppgaven slutten av juni. MÅTTE resultatene bli bra. Det hadde vært utrolig kult å fullført en bachelor på BI med det å ikke måtte ta opp noen fag og gå ut med et hevet hodet om at jeg har fått igjen for alt strevet.

 

 

Egentlig skulle jeg vel strengt talt ligget i ro og slappet av, men jeg har ikke ro i kroppen akkurat nå. Jeg trenger vel noen dager tenker jeg.

 

 

 

Uansett, nå er 6 år med studier over. Og jeg er klar for voksenlivet – ren jobbings. Måtte det bli mange utfordringer, koder å knekke og lærerikt i tiden fremover. Uansett hva som måtte møte meg, så sitter jeg med den tyngden jeg trenger. Jeg jeg klar.

 

 

 

 

-Randi Annette

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg