JEG HAR MELDT MEG PÅ TOUR THE FRØYA – 43,8 KM PÅ SYKKEL!

Det er mildt sagt galskap. Jeg er stor i kjeften og tenker at det skal jeg vel klare. Ikke har jeg noe som helst erfaring med sykkelløp. Og tanken på at det skal være syklister foran, bak og på siden av meg, ja det gir meg frysninger. Det kommer nok til å bli litt antydning til panikk, nær døden opplevelse og ja, anger. Jeg kommer til å ha det brutalt og jeg kommer til å være utrolig sint på meg selv.

 

Jeg har ikke hatt tid til å prioritere å trene noe særlig generelt i år, men det er en grunn til at jeg gjør dette. Å det er fordi jeg vil utfordre meg selv. Jeg er mildt sagt lei av å lese til eksamen og kun fokusere på ting som jeg må gjøre. Så dette løpet blir for meg nok en greie jeg gjør som jeg ikke nødvendigvis har så utrolig lyst til, men jeg tenker at denne utfordrigen kan bare gjøre en ting med meg, å det er å utrfordre meg.

 

Jeg har i snitt trent 2 ganger i uken så langt i år, og med tanke på at det er bare 2 uker igjen til jeg skal sykle, så er det ikke så mye vits i å stresse nå. Formen er som den er.

 

 

 

 

Jeg elsker å jobbe i kjelleren, kjenne den brennende følelsen i musklene og det å slite. Det er i motbakker vi lærer og det er der vi erfarer viktige moment. 25 mai når dette løpet foregår, har jeg fullført 4/5 eksamener, og jeg gleder meg til å tråkke meg igjennom alle de følelsene som har oppstått i eksamenslesningen.

 

 

B2B, Økonomi og virksjomhetssyring og logistikk og markedsføringskanaler – ja, disse tre fagene skal jeg tenke på under slitet. 4 eksamener er over på denne dagen, bare en igjen.

 

Så får vi se da. Om jeg greier å posjonere ut kreftene over de 2 timene jeg skal sykle. Jeg vet at jeg må komme meg i mål på 2 timer. Det hadde vært gøy å satt seg et mål om tid, men jeg har 0 erfaring og ingen tid å måle meg meg.
Noe i meg sier at jeg har lyst til å greie det på 1 time og 45 minutter. Men grunnen til at jeg ikke tør helt å sette det som mål, for å frykt for å feile grensløst, og ikke komme meg i mål på to timer engang.

 

 

 

 

Hjelpe meg, hva har jeg gjort. Ikke har jeg tid til å sykle før løpet heller. Blir dette årets vits? Årets amatør? Ja vel, om jeg ender opp med å feile og drite meg ut, så har jeg prestert der jeg har jobbet hele dette semesteret. Jeg vil heller lykkes på skolebenken, enn å komme meg rundt øya på et gitt tidspunkt. For å sette det i perspektiv.

 

Men hey – skal vi bare si at målet er 1 time og 45 minutter da? Går det så går det – går det ikke, ja da blir jeg skikkelig forbanna.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg