JEG LØP 5KM I JENTEBØLGEN – SLO MANGE PERSONLIGE REKORDER

På tirsdag denne uken hadde jeg min aller siste eksamen som jeg føler gikk strålende, etterfulgt av eksamensfest hjemme hos meg. I seng kom jeg meg fortere enn forutsett, da alle som var gjester ble tidlig trøtte. Det passet jo forsåvidt bra med tanke på løpet jeg skulle gjennomføre dagen etter.

 

Onsdagen kom og jeg startet dagen med å gå 6km med en venninne, der vi ikke tenkte på tid og sted, vi bare gikk og snakket. Det var så utrolig hyggelig.

 

Vel hjem kom jeg, og fikk tidenes hodepine. Det var bare å legge seg ned for å hvile. Inntok smerestillende og syklet til sentrum. Så skulle jeg plutselig løpe, noe jeg ikke har gjort så og si i det hele tatt i år på grunn av en del sykdom, skole og dårlige knær (kroppen som knapt har løpt i sitt liv får jo sjokk).

 

 

Å jeg løp for min arbeidsplass, Sjakk Matt Solsiden. Skikkelig stolt var jeg der jeg løp. Er så glad i jobben min og ikke minst der jeg jobber. Helt oppriktig utrolig fornøyd med det.

 

 

Jeg skulle egentlig bare løpe og gå, men meldte meg på tidtakingklassen, og det ble løp hele veien. Jeg slet ufattelig mye etter 3,5-4km. Da hørtes jeg ut som en hvalross. Den lyden av pusten min minnet i så fall lite om et menneske.

 

Litt om mitt resultat og personlige prestasjon:

* Av 112 stk i min klasse kom jeg på plass 51
* Kom i mål på 28 minutter, blank
* Fikk makspuls på 198 (hvalross lyd….)
* 5 min og 33 sekunder pr km i gjennomsnitt
* Slo min personlige rekord på både gjennomsnittstid og på ulike strekninger langs løypen jeg sprang. 6 rekorder, det er jeg fornøyd med, i så fall med tanke på forutsetningene jeg hadde

 

 

 

 

Her er et stolt bevis. Dette var gøy. I fjor var jeg også med, men da målte jeg ikke tiden. Så dette må nesten bli en tradisjon.

 

 

 

Var du selv med på jentebølgen?

Lag dere en fin dag.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg