KVELDENS GODBIT!

Tidligere i dag så dukket jeg hodet i fryseren for å få en oversikt over hva jeg hadde av middager. Er det noe jeg er flink til så er det å spise utav fryseren og planlegge middager. Der har jeg meget god struktur.
I og med at jeg og kjæresten skulle over grensen, så var det greit å bruke opp det kjøttet jeg hadde liggende slik at jeg kunne fyse ned ferskt kjøtt.

 

Selve middagen skal ikke jeg ta æren for fordi da var det min bedre halvdel som kokkelerte. Jeg tok meg av litt vasking og posjonering av kjøtt og lignende. Nå har jeg middager for nesten 50 dager i fryseren. Det er jo luksus spør dere meg.

 

 

Her er det elgkjøtt som er kvernes med masse digg. Kjøttet fikk jeg fra et søskenbarn i gave tidligere i år – selvskutt til og med.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Håper dere har hatt en fantastisk flott dag og ikke minst at dere får en magisk kveld.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg