LENGE LEVER SPONTANITETEN

Jeg skal ikke legge skjul på at det er en stor overgang i fra det å sitte på baken store deler av døgnet over flere uker på skolen, sammenlignet med det å stå og gå dagen lang. Det er ingen tvil om at varme, stress og mye ståing er uvant for denne skrotten. Men jeg skal ikke legge skjul på at jeg foretrekker heller det å ha det travelt på jobb enn å sitte med teori.

 

På tross av mye bevegelse, ble det en rolig og fin sykkeltur i gårkveld, ganske sent egentlig. Det var ikke mye i meg som motiverte meg til å dra på en sykkeltur, men jeg visste at jeg ikke kom til å angre. Så da ble det en rolig sykkeltur på ca 8km.

 

Etter å ha syklet litt rundt, ble det et lite stopp for å høre på Sting som spilte på Solsiden. Det var utrolig koselig. Å avsluttet med noe søtt, nemlig yoghurtis. Masse digg som belønning. Eller rettere sagt, fordi is er godt.

 

Jeg elsker faktisk is.

 

 

Jeg lovet meg selv en ting nyttårsaften 2017. Å det har jeg holdt. Mer av spontane avgjørelser. Ikke planlegg alt til punkt å prikke. Da blir det så spennende. Hverdagen blir litt annerledes ved å være mer spontan.

 

Bare se her, en rolig sykkeltur som endte med en liten smak av Sting og toppet det hele med en deilig is på en benk en sen onsdagskveld på den gamle bybro.

 

Vær mer åpen, så skal du se du får fine opplevelser du også.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg