MANDAGEN ER HER – SÅ SMIL TIL DET GJØR VONDT!

Reklame | Brazfit

Det var litt av en åpning for denne uken, var det ikke? Jeg er så utrolig klar for mandag og en ny uke. Jeg har så utrolig mye fint å se frem til denne uken med masse oppgaver foran meg. Det kommer til å bli en hektisk uke, men med masse påfyll. Jeg elsker mandager. Det er som om at det blir en ny start. Man har en sjanse til å gjøre denne uken enda bedre enn den forruge. Ja, jeg liker å se sånn på det.

 

 

 

 

Treningsmessig så ble det kun en treningsøkt der jeg jogget utendørs på 3 km. Jeg måtte teste kneet mitt, da jeg har slitt litt med det å jogge på grunn av smerter. Men til uken skal jeg til fysio for å få sett på knærne slik at jeg kan trene riktig med tanke på det å forebygge skader. Det tror jeg er lurt.

 

 

For 2 uker siden ble det mye fokus på det å ha det gøy og trene masse. Straffen for det var at jeg måtte ha fokus på studiet uken som gikk, og denne uken blir minst like hektisk, så studiet må komme før trening denne uken også. Men jeg smiler fordi.

 

Jeg sykler hver eneste dag og jeg holder meg i aktivitet, selv om jeg ikke nødvendigvis er på treningsstudioet. Men hva med deg? Er du klar for denne mandagen og en ny uke med trening?

 

Sett deg mål da vel!

 

 

Husk at du får 20% rabatt på alle treningsklær hos Brazfit ved å bruke min rabattkode, randiae20 (fri frakt).

 

Lag dere en god dag.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg