MASSE BILDER FRA HYTTETUREN I RØROS – LES LATTERTUREN!

At denne helgen inneholdt masse latter, det kan jeg skrive under på. Det startet med en fin gjeng som satt i en bil, som så veldig frem til en helg med masse kos og det å skape minner sammen. Etter å hadde dyttet en bil i oppoverbakke med masse snø som underlag, kom vi oss omsider innendørs.

 

Vi var skikkelig heldig med været. Sol, masse blide folk i gatene og ikke minst oss jentene som gjorde helgen perfekt.

 

 

 

Jeg hadde med meg kameraet og selvutløseren, så jeg fikk tatt noen bilder av oss alle fire sammen.

 

 

Det ble faktisk en skitur på meg. I råtten snø der stavene forsvant under meg, ja faktisk en halvmeter ned i bakken. Skiene skled godt i sporet, helt til det ikke var noe spor. Noen slakke bakker ble det også, med et resultat av stor fart og en følelse av knekte ankler og ski. Ha-ha, jeg må le. Også den ene gangen der føttene bare skled mer og mer fra hverandre, og jeg ikke fikk de mot hverandre der jeg bare mått ta sats og bekke meg til siden.

 

Ja, den råttne snøen får all skyld. Det var umulig å gå på ski. Jeg måtte ta av skiene og krype med føttene rett ut. Ja, jeg er en stolt nordmann altså, men jeg foretrekker skispor som er kjørt opp. Men da vet jeg det da – tenker jeg.

 

Hun som var med meg lo og lo. Hun sa jeg måtte si ifra dersom jeg ville snu. Jeg svarte alltid noe som dette: “Snu er uaktuelt. Jeg tar det som en utfordring jeg”.

 

Det endte opp med at vi etter 500 meter måtte snu.

 

 

Men når vi kom frem fra den såkalte skituren, kokte vi oss kaffe og koset oss med bakst som jeg fikk med meg fra Soknedal Bakeri og Konditori i Ilsvika i Trondheim, for å ta bilder på hytten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du gode minner selv fra en slik hyttetur? Neste gang skal vi ta med oss vår bedre halvdel, noe jeg ser frem til. Godt å ha noe å se frem til.

 

Uansett, lag dere en fin dag. Håper dere har hatt bedre opplevelser med ski nå så sent på året.

 

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg