MIN NYTTÅRSFEIRING 2019

Jeg tenkte å stikke innom for å vise dere noen bilder fra min nyttårsfeiring. Personlig så har jeg ingen fast tradisjon når det gjelder nyttårsaften, og jeg tar den alltid litt som den kommer. Mange har sin faste gjeng og sine tradisjoner, men jeg trives godt i små selskap som store. Så den blir bare slik som den blir.

 

I år ble vi invitert til min svoger med familie, og det var utrolig hyggelig. Jeg ville aldri dra hjem og ble nærmest jaget ut døren. Ha-ha. Det var å ta i da, men ja, det ble sent.

 

 

 

 

Stjerneskudd er liksom min greie. Jeg har aldri fyrt avgårde en rakett eller tent på noe batteri før. Men stjerneskudd derimot – det er morsomt.

 

 

 

 

Min svigerinne gjør aldri noe halvveis. Jeg har ikke kjent henne så lenge, men lenge nok til å forstå at hun gjør ikke noe tilfeldig eller halvveis. Hun er skikkelig flink når det kommer til pynt og interiør, generelt.

 

 

 

 

Hun hadde også bursdag på nyttårsaften, og det var jo veldig fint. En å feire, samt mye digg å bite i.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Håper dere hadde en fin feiring, eller en fin dag om ikke annet. Nyttårsaften er for mange oppskrytt, og jeg kan kjenne litt på den selv. Mange har sin gjeng og sine tradisjoner. Andre, slik som jeg har ikke den tradisjonen. Så det er lett å bli skuffet eller trist på denne dagen. Da er det ekstra hyggelig å få en invitasjon. Håper også du fikk det <3

 

 

Godt nytt år alle sammen.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg