NOE Å FINNE UT AV – DET FÅR TA DEN TIDEN DET TAR

Reklame | Klærne er sponset av Brazfit

Noen ganger er det bare en ting som skal til, og det er å bestemme seg. Det er mange som roser meg for at jeg er så flink til å trene, men jeg trener langt ifra så mye som før. Men alt handler om rutiner.

Jeg har senest i kveld vært på en time på Maxtrim, 60 minutter med spinning. Jeg hadde sett for meg en verre opplevelse enn hvordan det faktisk ble. Og det var kult. Jeg greide å holde igjen og ikke bli for ivrig. Det er en hårfin balanse det der.

 

Ett år siden sist spinningøkt, og det ga mersmak. Og det er positivt. Så kanskje jeg må få litt drahjelp ved å faktisk møte opp på timer eller trene med noen, og ikke kun fokusere på ren styrketrenig. Det er i såfall noe jeg skal finne utav. For jeg skal finne tilbake til den treningsglade jenta.

 

Det er mye fokus på hjemmet vårt. Huset vi kjøpte begynner virkelig å bli fint og koselig, og det er klart vi ønsker å prioritere det som er det beste for familien, men kanksje tiden er inne for å tenke på hva jeg selv trenger. Hva er best for meg? Jo, det er å holde på med hobbyen min – trening.

 

Så får vi se da, om jeg kommer tilbake til de rutinene jeg en gang hadde.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg