NYTT INTERIØR I MITT NYE HJEM – SJEKK DET UT!

10 lange uker har gått, og endelig kom sofaen i hus. Jeg kjøpte pynteputer for veldig lenge siden og jeg så det ganske klart for meg hvordan de ville ta seg ut i den nye sofaen. Bordene ved sofaen hadde vi fra før, men de var hvite. De ble lakkert sort. TV-benken var lysegrønn, men den malte jeg også sort, men bevarte litt av det grønne for å skape litt dybde, samt gjøre den mer personlig.

 

 

Se bare hvordan der var før. Legg også merke til den sorte veggen jeg malte først. Der henger det også et rundt speil nå.

 

 

 

 

 

 

 

 

Runde bord er hett om dagen, og jeg opplever at jeg får stuen både moderne og stilren.

 

 

 

 

 

Den fine viften i taket skal vi ta ned, men den gjør ikke så stor skade der den henger i grunn. Så den skal få henge litt til. Huset er fra 70-tallet, og det bærer også preg av det, i lys av at det er mye furupanel og den slags, men vi har fått til utrolig mye på kort tid.

 

Forrige uke begynte vi med soverommet vårt, og vi har revet en vegg og lagd en drømmegarderobe. En walk in closet, der jeg naturligvis har malt i sort. Og jeg skal røpe at både tak og vegger er dekt av sort maling, samt vinduskarmene.

 

Hva synes dere? Det er lov å legge igjen en kommentar.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg