OÆÆÆ!! ENDELIG SKAL JEG STARTE MED STYRKETRENINGEN – PÅ ET NYTT TRENINGSENTER!

Det er lenge siden mars. Siden har jeg ikke trent på et treningssenter, og det åpnet riktig nok igjen i juni, men jeg har flyttet og pusset opp i den perioden. Så da ble det ikke prioritert. Det viktigste da var å pusse opp og fokusere på en ting av gangen. Og ikke tro at oppussing og flytting ikke krever noe form for styrke og god fysisk form, for det gjør det.

 

Men Covid-19 gjør også at jeg har vært litt skeptisk til å trene på et senter, selv om det er ingen påvist smitte på Frøya her jeg bor. Men jeg føler meg såpass trygg på rutinene som Maxtrim utfører og folk som trener der er utrolig fornøyde. Så da slenger jeg meg med jeg også.

 

Og med flytting blir det litt uoversiktelig til tider. Jeg fant bare den ene skoen som jeg brukte å trene i, så da måtte jeg kjøpe meg nye sko i dag. Også tørket jeg støvet av en glassflaske som jeg fikk i julegave for noen år siden. Så i morgen tidlig blir det altså å starte treningen med nye joggesko og en ny drikkeflaske – og se hvor fint de matcher.

 

 

 

 

 

Nå er alt pakket og klart. Nye sko, drikkeflaske og pulsklokke. Endelig skal min største hobby bli prioritert. Måtte jeg greie å holde igjen og ikke trene for hardt så det blir skader. Tvi – tvi.

 

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg