OPPUSSING AV BARNEROM NR.2 – FØR OG ETTERBILDER

Som frisør så blir det å sminke seg litt, og kontrasten var spesielt stor i sommer da jeg og min bedre halvdel pusset opp. Av med arbeidsklærne, og på med den slitne joggebuksen. Men de røde leppene ble tydeligvis værende. Det var mye jobb både på selve arbeidsplassen, men også hjemme. Men gøy og givendre, det var det.

 

Jeg hadde mer eller mindre ingen erfaring med brekkjern. Og jeg må si det er et need to have – produkt når det kommer til oppussing/riving.

 

 

Slik så det ut tidligere.

 

 

 

 

 

 

 

 

På den ene veggen, der det er vindu, har vi valgt å kun beise og ikke revet av panelet. Årsaken er at vi tenker å bytte vindu på sikt, og da er det billigere å beise og male, enn å sette på plater som vi ellers gjorde på soverommet til jentene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taket ville vi beise lyst, og jeg fikk ansvar for det. Eller, jeg sa jeg ville gjøre det, og jeg må si det var bra tungt. Kjære vene. En ting er at jeg jobbet 7,5 time som frisør, også kom jeg hjem og skulle beise tak. Jeg brukte 1,5 time på å beise taket. Og jada, det ble to strøk også.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Også en påminnelse om hvordan det var før.

 

 

 

 

Og slik ble det.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg beiset panelet, og malte veggene.

 

 

 

 

Nye veggplater, lyse lister og lyse møbler. Her er alt gammelt-nytt, sett vekk fra klesskapet. Noe har vært på andre soverom tidligere, så for barne blir det som nye møbler.

 

 

 

 

Og litt ekstra lys som kan være fint på sene og mørke kvelder.

 

 

 

Utrolig fornøyd med dette soverommet. Spesielt morsomt er det å se hva jeg får til med god veiledning. Jeg er veldig kreativ, og selv om jeg ikke har erfaring eller gjort dette før, så har jeg gode forslag og ideer om hvordan ting kan gjøres. Det er kjekt å slippe til, og ikke minst vise at jeg er lærevillig. Da kan oppussing bli veldig hyggelig også.

Dere må gjerne se på denne linken, på det andre soverommet som vi pusset opp.

 

 

Lag dere en fin kveld – med eller uten oppussing.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg