RABATTKODE PÅ TRENINGSKLÆR-JEG ER ENDELIG TILBAKE PÅ TRENING

Reklame | Brazfit

Endelig begynner det å se litt lysere ut for min del når det gjelder treningsfronten. Jeg fikk trent litt styrke på lørdag, og i går ble det en kanonbra cardioøkt som inneholdt et høyt nivå med en god kombinasjon av aerobic og dans. Jeg har ikke forbrent så mange kalorier før på en treningsøkt.

Så trening er så mye mer enn bare spinning og styrketrening som jeg oftest trener.

 

 

Nå blir det treningsfri en dag eller to, slik at kroppen greier å henge med. Det er ikke noe poeng i å starte for kjapt igjen når jeg har hatt virus i kroppen. Immunforsvaret må bygges opp igjen, så jeg vinner ikke noe på det å slite meg ut. bare for å komme igang fortest mulig.

 

Ettersom at jeg får en del spøsmål om treningsklærne til Brazfit, så får dere litt generell informasjon om produktene på bildet:

Dynamic Wow Purple Legging – Dette er definitivt en av årets bestselgere
Designet med 2 sommer langs baksiden av tightsen for å gi en hold in effekt som løfter og gir en fin bakdel. Dry fit materiale som puster og holder seg tør og sval under treningen.Passer ypperlig til trening med høyt aktivitet, men også til en tur ut i naturen eller på shopping i byen. Høy midje som holder magen på plass. Krymper ikke og mister ikke farge etter vask. Egnet for alle typer fysisk aktivitet.
Materiale: 90% Polyamid, 10% Elastan
Stell: For å bevare den gode kvaliteten og holdbarheten av dette produktet – vennligst les nøye merkelappen på innsiden av klærne.

Pris i nettbutikk i dag: 799,-

Brazfit Rio Pink Jacket:
En nydelig og behagelig jakke med løs passform, laget med lett stoff. Den markerer ikke kroppen. Ideell for bruk med Top, bh og genser. God stretch for bedre bevegelighet. Passer ypperlig til trening med høyt aktivitetsnivå, samt tur og fritid. Ikke tettsittende. En størrelse passer alle (XS, S, M, L). Krymper ikke og mister ikke farge etter vask. Hurtigtørkende med høy pusteevne i materialet. Egnet for alle typer fysisk aktivitet.
Materiale: 90% Polyamid, 10% Elastan.
Stell: For å bevare den gode kvaliteten og holdbarheten av dette produktet – vennligst les nøye merkelappen på innsiden av klærene.

Pris i netbutikk i dag: 799,-

 

Min rabattkode gir dere 20% rabatt og dere får alltid fri frakt. Bruk kode: randiae20

 

Håper dere får en fantastisk fin dag og at dere er på beina. Jeg er i så fall glad for å være på bedringens vei.

 

-Randi Annette-

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg