SKREMMENDE HVOR FORT TIDEN GÅR

Det er ganske skremmende, spør dere meg. Det er oktober allerede om en uke og jeg må innrømme at det ikke passer helt inn med hvor jeg er. At det er høst er det ingen tvil på, men at oktobermåneden er like rundt hjørnet får meg til å grøsse litt. At det er nærme til eksamen. Min bursdag (som jeg gleder meg til. Jeg blir aldri for voksen til å elske det å ha bursdag. Jeg starter å telle ned allerede fire – fem måneder før. Okei greit. Faktisk syv til åtte også. Ja, jeg elsker det bare). 

 

 

Også har vi julen. Dette går så fort. Men det er mye positivt i det at tiden går fort også. Det tyder på at jeg har det bra og at jeg ikke minst er snart ferdig som student.

 

 

Med dager som jeg har innimellom er det kanskje ikke rart at dagene går fort. Bare dagen i dag er en kabal i seg selv, men jeg er heldigvis veldig flink når det kommer til struktur og det å få til mye på kort tid. Bare se her.

 

Nå skal jeg på jobb (frisørjobben) for å farge mitt eget hår. Deretter skal jeg på skolen å jobbe i gruppe fra 11 til 14.30. Så skal jeg tilbake på jobb å jobbe til sent i kveld, også skal jeg ta MR av mitt godeste (les vondeste…) kne. Så ja, det blir fort jul med slike dager. Heldigvis så er det ikke flest av disse dagene.
Jeg vil heller ha en dag fylt med spennende ting enn å gå i disse rutinene hver eneste dag.

 

 

Hva med deg? Er du glad i en variert hverdag eller er faste rutiner aller best? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg