SLIK HAR DE SISTE UKENE VÆRT

En skulle kanskje tro at jeg hadde bedre tid nå med et virus som hemmer meg i å gjøre mye av det jeg ellers gjør, men det er faktisk minst like travelt nå. Jeg starter dagen med en lun havregrynsgrøt, et glass melk og en kopp kaffe. Så oppdaterer jeg meg på nyheter før jeg starter med dagens med studiet.

 

Stort sett er det bacheloren som står på planen, og den jobber jeg med stort sett hver dag i fem timer. Selv om jeg har tre andre eksamener utenom denne å fokusere på, så er det uten tvil bacheloren som krever mest.
Og når jeg først er inne på det, så kan du hjelpe meg ved å svare på spørreundersøkelsen som er anonym, og den tar kun 4-5 minutter. Link her

På forhånd – tusen takk.

 

Jeg må innrømme at jeg ikke har på alarm og at jeg heller foretrekker å sove ut. Det vil si, at jeg står opp mellom klokken 09.00 – 10.00. Så det er ikke så sent. Når viruset først kom så sov jeg utrolig dårlig. Noe sikkert mange kan kjenne seg igjen i. Jeg verdsetter det å kunne sove godt og våkne uthvilt, så da får jeg starte dagen en times tid senere enn før. Det er bedre enn å stå opp veldig tidlig, og med det ikke være uthvilt for det dagene krever av meg.

 

 

 

Etter så mange timer med skole er det godt å få rørt kroppen. Jeg har vært i nærområdet her hvor jeg befinner meg, noe jeg anbefaler sterkt at alle gjør. Med det så er det bare å bruke fantasien.

Jeg har fisket, støpet mur, vasket veranda med høytrykkspyler, ryddet og brent ting på bål. Jeg har også ligget i telt med snø og haggel rundt meg. Jeg har også baket brød, kanelboller og gjort husarbeid.

 

Stort sett har det blitt en til tre lange gåturer i uken, men jeg har også gjort mye fysisk. Jeg opplever at en god og lang gåtur er medisin for hodet og kroppen på den ene siden, men på den andre siden så er fysisk arbeid som det å løfte tungt, slå spiker og bruke kroppen uten å tenke at man nødvendigvis trener noe jeg liker veldig godt. Så mitt råd er en kombinasjon av dette.

 

Mange bruker hjemmetrening med ren styrke. Jeg liker en kombinasjon. Mer som det å trene uten å fokusere på at man trener. Bruke kroppen på andre måter enn hva som er typisk for en treningsøkt. Markløft kan erstattes med tunge løft utendørs, eksempelvis store steiner og den slags.

 

Nå har jeg stekt to brød, så nå skal jeg koke kakao. Det må jo bli godt. Nystekt brød og kakao.

 

Unn dere noe godt dere også. Ta en telefon til en venn. Smil til deg selv i speilet. Husk at det er du som bestemmer og er sjefen for tankene du har i hodet ditt.

Selv har jeg grått utrolig mye. Jeg har vært lei meg over at jeg er ferdig med utdannelsen min om to måneder, og at viruset setter en stopper for min del. Sjansen for at jeg har en jobb å gå til etter endt studiet er minimal. Jeg eier en leilighet. Er fulltidsstudent. Hadde mange drømmer og mål, som nå er blitt utsatt. Men heldigivs så har jeg troen. Det bør du også ha. Uansett hvor ille du nå har det. Husk å smil til deg selv når du ser deg i speilet. Gå en tur. Tenk langsiktig. Se for deg målstreken. Jeg heier på deg. Og det bør du også.

 

-Randi Annette.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg