SLITEN KROPP – MEN SMAKER PÅ NOK EN UTFORDRING.

Nå er det like før jeg kan si meg ferdig med studentlivet for en liten stund. Bare 6 dager til min aller siste eksamen dette semesteret og det er så utrolig godt å tenke på. Så langt har jeg fått tilbakemelding på to eksamener og jeg er utrolig stolt og fornøyd. Så det hjelper på motivasjonen når man fortsatt må prioritere det å lese.

 

Formen er så som så. Ekstremt trøtt og sliten. Jeg fryser og føler meg ikke 100%. Men nå har jeg merket meg at det er flere som kjenner på det samme, så det er tydelig at det er noe som går.

 

I dag blir det helt klart treningsfri for min del, men det tror jeg at denne kroppen har behov for også med tanke på den hefitge treningsøkten jeg hadde i går kveld.

 

Nå er det bare å legge seg godt under pleddet å slappe av med en boks Pepsi Max. Det er fint på lille lørdag.

 

 

Ellers tenker jeg på en hårete utfordring igjen. Men kortene må jeg holde tett inntil brystet enn så lenge, fordi jeg må unngå å bli syk for at jeg skal utsette meg for denne utfordringen. Ikke at jeg skjønner helt hvorfor jeg vurderer dette, på en måte. Men igjen, så er det jo utrolig kult med utfordringer.

 

Lag dere en digg lille lørdag. Kos dere, smil litt ekstra og se de rundt deg. Et smil gjør så mye. I så fall for meg.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg