Spenningshodepine og eksamenstid. Helt forferdelig.

 

Strømmende smerter meldte seg fra skulder og opp mot nakken for tre uker siden. Skikkelig ubehagelig.

 

Forrige uke endte det opp med at jeg ble kvalm, uvel, og nærmest sengeliggende en uke. I tre dager ble jeg liggende inne med solbriller, jeg sov midt på dagen som gjorde at jeg ikke sov på natten. Spenningshodepine vel og merke. Ja, det var maks uflaks med tanke på eksamen.

 

Men heldigvis har jeg jobbet godt hele semesteret med alle fagene, så jeg var ikke så stresset. Litt selvfølgelig fordi jeg vil oppnå best mulig karakter. Men man kan aldri vite når man blir syk.

 

Når fredagen kom var jeg mye bedre og jeg leste noen timer på dagen, og tok kvelden fri med en strekk på sofaen. Lørdagen var jeg i veldig god form, og jeg var klar for å koble av litt med et julebord med jobben til min bedre halvdel. Bøkene tok jeg med meg på hotellet. Ble det lest? Jeg så vel over en modell jeg var litt usikke på, slik at jeg kunne ha den i bakhodet utover kvelden.

 

Strålende fornøyd, formen var mye bedre og jeg var klar for å senke skuldrene litt og kose meg maks.

 

Jeg tror det var en som likte å se at jeg både lo, koset meg, danset og nytet denne kvelden. Det var mer som god stemning fra start til slutt.

 

Hotell Frøya er virkelig å anbefale. Fine rom, bra service, maksimal ytelse når det kommer til tilstedeværelse og det å se oss som gjester (jeg har studert mye av dette innen markedsføring og jeg sier ikke at jeg sitter med noe fasit, men det jeg kan si er at de virkelig gjør ting etter boken).

Ikke sponset, vel og merke. Bare ærlig sagt.

 

 

Deilig for oss begge å få litt avkobling. Han har en hektisk hverdag han også, så det å koble av gjorde susen for oss begge.

 

 

En natt på hotell skal jeg virkelig prioritere når jeg blir ferdig med utdannelsen. Det er en luksus som jeg absolutt skal unne meg innimellom.

 

 

 

Og i dag var dagen kommet…

 

I dag hadde jeg den tretimers eksamen. Og jeg følte jeg gjorde det skikkelig bra. Jeg er så utrolig glad for at jeg står på såpass mye fra starten. Tenk hvis jeg ikke hadde vært godt forberedt til denne eksamenen, og samtidig ble syk en hel uke før. Da hadde jeg fått panikk. Det er idiotsikkert.

 

Håper denne spenningshodepinen slipper. Det hadde vært godt nå. Det er bare en eksamen igjen, og den er på torsdag. Jeg kan nesten ikke tro det. Snart kan jeg senke skulderene igjen. Tro meg – jeg teller ned.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg