STEG FOR STEG – MOT RIKTIG RETNING

Reklame | Brazfit

Jeg fatter virkelig ikke hvor disse dagene blir av. Jeg tenkte det var bare to uker siden sist jeg satt på en spinningsykkel. Neida. Vi snakker en måned. Det er bare helt ubegripelig. Ikke rart at hørselen sakte men sikkert ble svekket på slutten av økten i går kveld. Formen var liksom ikke 100%.

 

 

 

 

Sett vekk ifra slike treningsøkter, så holder jeg på med øvelser som jeg har fått anbefalt av en fysioterapaut som jeg skal til totalt tre ganger, regner jeg med. Dette er ment for å bli sterkere der jeg må bli sterkere, samtidig få løsnet opp der det er for stramt. Disse øvelsene tar omtrent 30 minutter, og må utføres 4 ganger i uken. Men dette skriver jeg ikke ned som trening, selv om jeg blir litt svett og får litt puls.

 

 

 

Uansett, det er bedre med litt bevegelse og forebygging av skader også. Jeg har stor tro på variert trening. Men disse øvelsene jeg gjør nå, med anbefaling av fysioterapaut er på grunn av kneet mitt. Etter 2-3 km me løping så blir det ubeskrivelige smerter. Og dette vil jeg få fikset.

 

Bildene i dette innlegget er tatt i en annen setting.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg