SYKKELSVEIS, SVETTE OG FORTVILELSE – VELKOMMEN

Det er utrolig kjipt vær i Trondheim om dagen, og det ser ut til at det kommer til å vare en stund fremover. Heldigvis er jeg ikke værsyk av meg, så jeg tåler at det er kjipt vær. Men for min del som er syklist 365 dager i året, så er det kjipt å sykle i et vær som dette over flere dager.

 

Det å sminke seg, ha på seg noe fine klær og fikse håret, det utgår bare. Det er mer eller mindre 100% garati for å bli både våt, litt svett og komme frem med en særdelses fin sykkelsveis. Så da blir det enkel bekledning og hestehale.

 

Nå har jeg vært frisør i 14 år, og jeg har jo vært veldig bortskjemt med tanke på at jeg kunne ha stylet den såkalte sykkelsveisen før jeg har startet på jobb. Nå som jeg er fulltidsstudent, blir det naturligvis ikke at jeg har den muligheten. Men nå føler jeg ikke at jeg må fikse meg for å gå på skolen. Det er noe helt annet i jobbsammeng, for all del.

 

 

 

 

Nå er jeg heldigvis veldig avslappet til eget utseende, så jeg stresser ikke over det. Men det er klart jeg blir lei av å ha på regnklær når jeg skal ut døren og drasse med den ryggsekken full av bøker.

 

 

Ha-ha. Så negativ da. Det er ikke det jeg mener å være. Jeg kunne jo selvfølgelig tatt bussen også, men da går det dobbelt så mye tid, pluss at jeg må ut med noen kroner jeg nå sparer meg. Med sykkel får jeg lett mosjon, får en følelse av å leve der jeg tråkker som bare det – og jeg sparer penger.

 

 

 

Sykkelsveisen, svetten og naturlig look in my face – velkommen skal dere være.

 

 

 

Lag dere en humoristisk dag. Selv er jeg i det humoristiske hjørnet.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg