TAKK FOR ALLE GRATULASJONER PÅ MIN BURSDAG!

31 år, har fortsatt babyface og er fortsatt student – men det er ikke det verste det kanksje.

 

Hvor skal jeg begynne, tenker jeg nå. Først må jeg bare få si at det var utrolig hyggelig at to av mine venninner fikk baby nå rett før helgen. Hun ene fikk 21 november og hun andre fikk på min bursdag, 22 november. Det var så utrolig hyggelig og rørende. Selv hadde jeg eksamen 21 november og var veldig spent. Men når jeg åpent meldigen om at venninnen min hadde fått baby, så ble det virkelig et perspektiv på hva som er viktig her i livet. Her leser jeg og pugger, og skal prestere best mulig. Så ja, det ble noen tanker den rundt det for min del.

 

 

På bursdagen min våknet jeg til dette. Et bord dekket med deilig frokost, nytraktet kaffe og levende lys. Jeg som er vant med min ordinære havregrynsgrøt og står nærmest å spiser den. Denne dagen kunne jeg sette meg ned. Roe ned før jeg skulle ha prøveeksamen om min internship som jeg hadde hos Toyota Bilia i høst. Også slapp jeg å sykle til skolen, og ble kjørt til og fra. Kjære vene – den dagen startet så fint.

 

 

Etter en vellykket prøveeksamen med gode tilbakemeldinger, ble jeg hentet som avtalt. Jeg må si jeg ser virkelig frem til når studietiden er over slik at vi kan bo under samme tak. Og det er ikke lenge igjen til. Under ett år – langt under ett år faktisk.

 

 

Hjem kom jeg omsider og der var det en stor gavepose på bordet, røde roser og til og med en hjemmelagd gulrotkake som jeg elsket.
Om jeg har verdens beste kjæreste er det ingen tvil på. Det å få så mye oppmerksomhet på dagen min er en ting, men jeg tenker på alle de andre dagene som det er flest av. Han er en som ser meg, selv om vi bor langt unna hverandre.

 

 

Og vi ringer ganske ofte der vi har samtaler på alt ifra tre minutter til en time. Dette for å gjøre avstanden litt kortere, noe som hjelper. Jeg føler meg heldig som kan være i et sunt forhold. Et som er bygget opp skikkelig fra bunnen av med tillit, respekt og kjærlighet. For jeg har opplevd det motsatte også. Så jeg sier ikke dette for å male noe rosenrødt uten at det er det, bare for å ha sagt det.

 

 

Deilig middag fikk jeg også. Så jeg er fornøyd med både bursdagen og helgen generelt.
Jeg gjorde strengt tatt ikke så mye selv, men jeg ba om å få lov til å lage frokost og middag dagen etter fordi det får være måte på å bli dullet med. Men det var godt, for all del. Jeg er vant med å gjøre absolutt alt på egenhånd, så jeg skal love dere at jeg levde i nuet og nytet hvert øyeblikk.

 

Nå er helgen forbi, hverdagen tilbake og eksamen er i fokus. Neste torsdag kl. 16.00 er jeg ferdig med alle. Det blir godt med en pause fra skolebenken noen uker da kjenner jeg.

 

Ønsker dere alle en super dag. Smil – det er tross alt mandag.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg