TRAVELT PÅ EN GOD OG BEHAGELIG MÅTE

Jeg trodde jeg var travel som fulltidsstudent, men jeg er minst like travel nå. I så fall med tanke på tiden jeg setter av for å blogge. Planen var å vise dere noen fantastiske bilder fra helgen, da jeg gikk en 7 km lang tur i marka (eller hauan, som vi fra havgapet sier). Men så langt har jeg ikke kommet enda. Det var så utrolig fint å være utendørs i helgen så det å sitte inne på en skjerm ble veldig uaktuelt for min del.

 

Det har gått i ett på en måte etter siste eksamen. Men jeg har fått gjort ting jeg har hatt lyst til og det har vært en drøm. Skikkelig godt å ikke må stå opp klokken 7 hver morgen for så å spise og sette seg ned for å lese. Nå kan jeg gjøre akkurat som jeg vil. Å den følelsen skal jeg ta godt vare på.

 

 

Nå skal jeg straks sykle til jobb. En deilig sykkeltur i fare for å bli angrepet av måser som tror jeg er ute etter dem. Kjære vene, dere skulle ha sett meg i går. En måse angrep meg og var etter meg et godt stykke. Jeg på sykkel med en pose på styret, en hånd i været som skulle jage den vekk, i det jeg tråkket som en IDIOT for å komme meg unna. Ja, det var høy puls der, for den målte jeg nemlig på pulsklokken min. Så jeg må vurdere om jeg skal ta sjansen å sykle samme vei i dag, eller om jeg skal velge en omvei.
Litt spenning i hverdagen er jo litt kult det også. Hjelm har jeg på hodet. Tiden vil vise.

 

Lag dere en god dag, med eller uten ekstra spenning.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg